Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już po wizycie. Wszystko wporzadku. Synuś waży 554 g :-) dostalam skierowanie na glukoze i posiew moczu - to się ten zwykły pojemnik kupuję?
Musisz w aptece powiedzieć że na posiew moczu potrzebujesz, on jest sterylny w porównaniu do zwykłego..Ja już po wizycie. Wszystko wporzadku. Synuś waży 554 g :-) dostalam skierowanie na glukoze i posiew moczu - to się ten zwykły pojemnik kupuję?
Poza tym jestem jakaś senna, zmęczona itp. Przyznam że dawno nie miałam badanej krwi, a lekarza mam dopiero w przyszły czwartek.Dziś jest kiepskie ciśnienie. Położna mi mierzyła i mówiła że dziś taki dzień, że wszystko u mnie ok poza tym ciśnieniem. I pewnie przez to senność i zmęczenie...Powodzenia na wizytachmoje połówkowe we wtorek
Dziewczyny, czy któraś z Was ma niedobory magnezu albo żelaza i bierze jakieś dodatkowe suplement? Jakie macie objawy?
Ja dzisiaj mam dziwne bóle brzucha, niby nie są tak bolesne jak na początku ciąży miało to miejsce ale mało przyjemne, nie wygląda mi to na skurcze braxtona-hicksa, o których dzisiaj trochę poczytałam, ale może się nie znamPoza tym jestem jakaś senna, zmęczona itp. Przyznam że dawno nie miałam badanej krwi, a lekarza mam dopiero w przyszły czwartek.
Dziś jest kiepskie ciśnienie. Położna mi mierzyła i mówiła że dziś taki dzień, że wszystko u mnie ok poza tym ciśnieniem. I pewnie przez to senność i zmęczenie...
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam niedobory żelaza i dostałam na to tardyferon od swojego gina. objawy to senność, zmęczenie i krew mi się z nosa puszczaPowodzenia na wizytachmoje połówkowe we wtorek
Dziewczyny, czy któraś z Was ma niedobory magnezu albo żelaza i bierze jakieś dodatkowe suplement? Jakie macie objawy?
Ja dzisiaj mam dziwne bóle brzucha, niby nie są tak bolesne jak na początku ciąży miało to miejsce ale mało przyjemne, nie wygląda mi to na skurcze braxtona-hicksa, o których dzisiaj trochę poczytałam, ale może się nie znamPoza tym jestem jakaś senna, zmęczona itp. Przyznam że dawno nie miałam badanej krwi, a lekarza mam dopiero w przyszły czwartek.
Mówisz, że to kwestia imienia?Te Helki chyba wszystkie takie samodzielne, rozgarniete itp, moja też, choć do żłobka nie chodzi.[emoji6] [emoji6]
Powodzenia na wizytachmoje połówkowe we wtorek