reklama
Uważaj kochana nie schylaj sie tylko często i najlepiej pod noś z pozycji kucajacej. Ja pracowalam za barem dużo się schylalam z racji nisko polozonych pojemnikow i na bawiłam sie krwiakaJa codziennie stoję praktycznie non stop w jednym miejscu przez 8h no cóż ale taka praca. Czasami jak jest możliwość by usiąść to pracuje na siedząco.
Kiedyś ciężko było w kościele wystac 1h a teraz już od 4 lat taka praca stojąca przez 8h.
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom
promyczek_81
Fanka BB :)
Kochana ja brałam tą słabszą nospe 2 razy dziennie jak mnie bolało. Lekarz mi zalecił max 3 razyA mnie trzeci dzień pobolewa podbrzusze jak przy okresie i promieniuje na plecybierzecie no-spe na to bo ja jeszcze nie próbowałam ? Chyba zadzwonię do ginekologa...
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja również 19 wybieram się na usg na 15 jestem umówiona a ostatnia @podobnie jak u Ciebie bo 28.08Hejja miałam om 29.08 to będziemy na tym samym etapie
19.10 mam zamiar wybrać się na pierwsze usg
![]()
Daj znać jak już będziesz, po usg.
Mnie ciągle męczą mdłości, dziś mam smaku na kapusniak więc od rana zrobiłam zakupy i zaraz biorę się za gotowanie mam nadzieję tylko że przy górach nie zasnę bo cały czas senna jestem.
Gratulacje dla nowych mam.
M
Marie_of_England
Gość
Byłam dzisiaj u lekarza raz jeszcze. Z mężem tym razem, chciałam aby zobaczył dzidziusia, ale po tej wizycie jestem w istnym szoku. Okazało się, że to bliźniaki.
Anabela82
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny! Nie odzywalam się już trochę bo jakoś nie mam nastroju [emoji17] jutro moja wizyta ostatniej szansy. Tak bardzo bym chciała żeby dzidzia się pokazała i już dobrze się rozwijała.
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny bez urazy nie będe pisała ników bo czytałam na tel a odpisać weszłam na kompa.
Kochane wiecie jaki jest sekret nie przytycia 30kg w ciąży walczyć z zachciankami. Ja w pierwszej ciąży jak siadalam jeść to jak mi coś weszło w smak to np. 5 kanapek i dalej głód morderca dlatego jadłam coś na co nie mialam ochoty i apetyt mijał i przytyłam jedynie 18 kg przy wadze początkowej 67kg.
Co do cc po cc to nie jest to przymus. Moja siostra pierwsze przez cesarskie bo spadki tętna były a córe urodziła sn z astysta męża który zemdlał
I kilka porad z mojej apteczki:
Na zgage mleko ( mnie to uratowało)
ból brzucha zapytajcie lekarza nie lekceważcie ja zlekcewarzyłam pierwsze obiawy pożniej sie okazało że ciąża zagrożona mało brakowało a bym poroniła, ostałam nospe forte ( to samo co nospa max ale na recepte) 2 razy dziennie plus duphaston. ale jak was boli to połóżcie się odpocznijcie i nie masujcie brzucha (taka porade dostałam od położnej) bo niby można zaszkodzić sobie ale nie wiem czemu albo nie pamietam.
bóle głowy melisa pomaga ale naturalna bez dodatków. \
poroblemy trawienne siemie lniane i dużo wody
CHyba wszytko
jA wizyte mam w sobote już tutptam nóżkami by isc. według kalkulatora apki w komórce moja kizia mizia ma 6tc 2 dni i niby mierzy 4mm ciekawe co będzie na usg .
Ps zapomniałam Kochane bez objawówki ZAZDROSZE WAM. nie martwcie się Brak objawów to fajna sprawa ja w pierwszej ciąży nie miałam ich i byłam zadowolona. jedynie co mi mówiło ze jestemw ciąży to pobolewania powiekszającej się macicy a poźniej ruchy Franuszki i zgaga
I fajna rada o ile do niej ktoś dojdzie .
ZAKAZ !!!!!!!!! spania z rękoma nad głową ( też kocham tak sapć) macica się powiększa więc jej więzadła które ja podtrzymują też mają mega dużo pracy i spanie w ten sposób tylko je dodatkowo naciąga. I to może też powodowac ból tylko że po bokach brzusza
no to koniec wypocin sory za te mądrości ale pisze co wiem
Kochane wiecie jaki jest sekret nie przytycia 30kg w ciąży walczyć z zachciankami. Ja w pierwszej ciąży jak siadalam jeść to jak mi coś weszło w smak to np. 5 kanapek i dalej głód morderca dlatego jadłam coś na co nie mialam ochoty i apetyt mijał i przytyłam jedynie 18 kg przy wadze początkowej 67kg.
Co do cc po cc to nie jest to przymus. Moja siostra pierwsze przez cesarskie bo spadki tętna były a córe urodziła sn z astysta męża który zemdlał
I kilka porad z mojej apteczki:
Na zgage mleko ( mnie to uratowało)
ból brzucha zapytajcie lekarza nie lekceważcie ja zlekcewarzyłam pierwsze obiawy pożniej sie okazało że ciąża zagrożona mało brakowało a bym poroniła, ostałam nospe forte ( to samo co nospa max ale na recepte) 2 razy dziennie plus duphaston. ale jak was boli to połóżcie się odpocznijcie i nie masujcie brzucha (taka porade dostałam od położnej) bo niby można zaszkodzić sobie ale nie wiem czemu albo nie pamietam.
bóle głowy melisa pomaga ale naturalna bez dodatków. \
poroblemy trawienne siemie lniane i dużo wody
CHyba wszytko
jA wizyte mam w sobote już tutptam nóżkami by isc. według kalkulatora apki w komórce moja kizia mizia ma 6tc 2 dni i niby mierzy 4mm ciekawe co będzie na usg .
Ps zapomniałam Kochane bez objawówki ZAZDROSZE WAM. nie martwcie się Brak objawów to fajna sprawa ja w pierwszej ciąży nie miałam ich i byłam zadowolona. jedynie co mi mówiło ze jestemw ciąży to pobolewania powiekszającej się macicy a poźniej ruchy Franuszki i zgaga
I fajna rada o ile do niej ktoś dojdzie .
ZAKAZ !!!!!!!!! spania z rękoma nad głową ( też kocham tak sapć) macica się powiększa więc jej więzadła które ja podtrzymują też mają mega dużo pracy i spanie w ten sposób tylko je dodatkowo naciąga. I to może też powodowac ból tylko że po bokach brzusza
no to koniec wypocin sory za te mądrości ale pisze co wiem
oooo szaleństwo gratulacje i wytrwałościByłam dzisiaj u lekarza raz jeszcze. Z mężem tym razem, chciałam aby zobaczył dzidziusia, ale po tej wizycie jestem w istnym szoku. Okazało się, że to bliźniaki.
M
Marie_of_England
Gość
oooo szaleństwo gratulacje i wytrwałościpokaż zdjęcie usg. Proszeeeeee
Załączniki
reklama
Podziel się: