Pianistka1991
Fanka BB :)
W sumie to nie robiłam prób wątrobowych, więc nawet nie wiem czy wszystko w normie.Dziewczyny czy któraś z Was ma problemy z wątroba? Dziś zrobiłam sobie próby i aspat mam 56 a norma do 35. Trochę mnie to martwi [emoji17]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sumie to nie robiłam prób wątrobowych, więc nawet nie wiem czy wszystko w normie.Dziewczyny czy któraś z Was ma problemy z wątroba? Dziś zrobiłam sobie próby i aspat mam 56 a norma do 35. Trochę mnie to martwi [emoji17]
Ja robiłam przed ciążą próby watrobowe i wtedy mialam wszystko ok, teraz nie robiłam nawet.Dziewczyny czy któraś z Was ma problemy z wątroba? Dziś zrobiłam sobie próby i aspat mam 56 a norma do 35. Trochę mnie to martwi [emoji17]
W sumie to nie robiłam prób wątrobowych, więc nawet nie wiem czy wszystko w normie.
Nie ukrywam że trochę się boję. Zawsze aspat miałam na granicy ale nigdy o 19 za dużo.Ja robiłam przed ciążą próby watrobowe i wtedy mialam wszystko ok, teraz nie robiłam nawet.
Cześć dziewczynki a ja dziś kończę 32 lata
... AAAA stara dupa[emoji39][emoji41] stawiam [emoji512]wirtualnego i [emoji477] buziaki miłego dnia
Też mnie to wkurza. Tylko nie wiem z czego to się bierze. Piszę z telefonu (nie przez aplikację) i w swoich postach tego nie widzę, ale w innych (nie wszytskich) tak. Aż oczy i głowa mnie bolą...i uciekają mi posty, które są pomiędzy i pisane "normalnie".
Z tego co wiem to kurier niestety nie ma obowiązku czekać żeby otworzyć przy nim paczkę... potem w razie w spisuje się protokół szkody. Ja np zamowilam zlew i przyszedl pekniety na pol i na kuriera czekałam ponad tydzień ale może to zależy od firmy czy miasta bo u mnie dpd jest straszny kurier akurat. Tak czy siak ja bym przez Internet nie kupila jednak w ciemno używki, tylko osobiście [emoji852]
A na poprawę humoru ostatnio oglądałam łóżeczka na olx i znalazlam naprawdę piękne w dobrej cenie i napisałam wiadomość czy lozeczko nie jest uszkodzone i czy są ślady po ząbkach co przecież często się zdarza na co otrzymałam odpowiedź: ja mam w domu małe dziecko a nie bobry
Wszystkiego najlepszego [emoji320][emoji320][emoji320]
Ja korzystam z aplikacji bb i widzę wszystkie emotki normalnie. Pianistka twoje też [emoji6]
No to ja też mam bobra w domu. Bo synek szlifowal ząbki na łóżeczku [emoji6]
A kiedy masz wizyte u gina? Moze zleci jakieś dodatkowe badania albo może w ciazy sa jakies inne normy?Nie ukrywam że trochę się boję. Zawsze aspat miałam na granicy ale nigdy o 19 za dużo.
W przyszły piątek mam wizytę. Może wytrzymamA kiedy masz wizyte u gina? Moze zleci jakieś dodatkowe badania albo może w ciazy sa jakies inne normy?
Myślałam że tylko dla mnie takieoczekiwanie na wizytę to koszmarI kiedy następna?