Grabcia123
Fanka BB :)
Ja pisałam o wytycznychMi lekarz powiedział, że od 2019 wchodzà wytyczne, o których któraś tutaj pisała, że już nie potrzeba zgody. Natomiast skoro jestem nastawiona na cc to 'pomyślimy coś potem'.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja pisałam o wytycznychMi lekarz powiedział, że od 2019 wchodzà wytyczne, o których któraś tutaj pisała, że już nie potrzeba zgody. Natomiast skoro jestem nastawiona na cc to 'pomyślimy coś potem'.
No witamGratulacje, i cześć na forum![]()
Dwoch trzonow - wybacz, autokorekta [emoji23]
Kurcze ale fajnie szybko wam określaja płeć12... Z założeniawg tego co mam na karcie to wychodzi 12+0 A w drugim opisie 12+3...
Ja już chyba teraz wkraczam w ten spokojniejszy okres. Niby jutro keszcze te prenatalne więc na wyniki będę troche czekać no, ale dzisiaj wszystko wyszlo ok więc wyniki to tylko potwierdząJa już umówiłam kolejna żeby mieć za 2 tygodnie. Na 20 grudnia przed świętaminie będę się denerwować przez święta
Ja używam Lipikara.
Dziękuję! Mój zaznaczył że to jeszcze nic pewnego... Ale długo tam szukał no i w końcu się mlody tak ustawił że ewidentnie było widacKurcze ale fajnie szybko wam określaja płećzazdroszcze
mój gib jest taki że jeśli nie jest pewny to nie pisnie ani słówka
Gratuluję synka![]()
TakGratulacje)) czyli kolejny synek?
Ale określił to po wyrostku plciowym czy już poprostu widać siusiaka?Dziękuję! Mój zaznaczył że to jeszcze nic pewnego... Ale długo tam szukał no i w końcu się mlody tak ustawił że ewidentnie było widacAle dozę 25%niepewności zostawił... moja przyjaciółka do końca 6mc myślała że będzie Tymek aż tu nagle informacja że będzie Zuzia
Bo pepowine miała między nozkami