reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dwoch trzonow - wybacz, autokorekta [emoji23]

Jeśli to jest to samo co dwurożna macica, to ja dokładnie taka mam. I jestem już po jednym porodzie. O dwuroznosci wiem, ze trudniej zajść w ciąże, nie jest wskazaniem do cc, do końca pierwszego trymestru trudniej jest utrzymać ciąże. Ale nie wiem czy to jest to samo.

Ja już umówiłam kolejna żeby mieć za 2 tygodnie. Na 20 grudnia przed świętami :) nie będę się denerwować przez święta
Ja już chyba teraz wkraczam w ten spokojniejszy okres. Niby jutro keszcze te prenatalne więc na wyniki będę troche czekać no, ale dzisiaj wszystko wyszlo ok więc wyniki to tylko potwierdzą :)

Kurcze ale fajnie szybko wam określaja płeć :) zazdroszcze:) mój gib jest taki że jeśli nie jest pewny to nie pisnie ani słówka :)
Gratuluję synka :)
Dziękuję! Mój zaznaczył że to jeszcze nic pewnego... Ale długo tam szukał no i w końcu się mlody tak ustawił że ewidentnie było widac :) Ale dozę 25%niepewności zostawił... moja przyjaciółka do końca 6mc myślała że będzie Tymek aż tu nagle informacja że będzie Zuzia :) Bo pepowine miała między nozkami

Dziękuję! Mój zaznaczył że to jeszcze nic pewnego... Ale długo tam szukał no i w końcu się mlody tak ustawił że ewidentnie było widac :) Ale dozę 25%niepewności zostawił... moja przyjaciółka do końca 6mc myślała że będzie Tymek aż tu nagle informacja że będzie Zuzia :) Bo pepowine miała między nozkami
Ale określił to po wyrostku plciowym czy już poprostu widać siusiaka?

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was odczuwa lekkie ullucia wewnątrz pochwy?? Tak jakby na szyjce ? Ja już je czuje od 3 dni zaczynam się niepokoić

Do góry