Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy wy też macie problem z bólem głowy? We wczesniejszych ciążach tak nie miałam a w tak wczesnej ciąży boje sie cokolwiek brać...
Wszystko będzie dobrze a nawet lepiej! Nie martw się[emoji6]Jeszcze niecałe 6 godzin do wizyty a ja już mam stres![]()
Ja tez zazdroszczę!. Ja jeszcze sobie muszę poczekać do końca październikaJeszcze niecałe 6 godzin do wizyty a ja już mam stres![]()
Trzymam kciuki [emoji6][emoji1]Jeszcze niecałe 6 godzin do wizyty a ja już mam stres![]()
Agatki głowa do góry wszystko będzie dobrze!Jeszcze niecałe 6 godzin do wizyty a ja już mam stres![]()
Ja właśnie wczoraj byłam spokojna, a dzis mam właśnie rewolucję w brzuchu taki stres, tylko w WC siedzę xD masakra jakaśTrzymam kciuki [emoji6][emoji1]
I znam ten stres, ja na zwykla wizyte tak sie stresuje ze dzien przed juz mam rewolucje w brzuchu a co to bedzie jak bede szla na pierwsza wizyte [emoji51]
No znam to bardzo dobrze [emoji57] i współczuję bo wiem jaki to stres [emoji20]Ja właśnie wczoraj byłam spokojna, a dzis mam właśnie rewolucję w brzuchu taki stres, tylko w WC siedzę xD masakra jakaś