Pianistka1991
Fanka BB :)
A w życiu! Pół dnia mnie przepraszał, a na noc taką ledową lampeczkę mi wstawił do łazienki zeby było mi wygodniej [emoji38][emoji38][emoji38]Męża się bałaś [emoji23][emoji23][emoji23]
Widzisz pomógł Ci swoim marudzeniem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A w życiu! Pół dnia mnie przepraszał, a na noc taką ledową lampeczkę mi wstawił do łazienki zeby było mi wygodniej [emoji38][emoji38][emoji38]Męża się bałaś [emoji23][emoji23][emoji23]
Widzisz pomógł Ci swoim marudzeniem![]()
No właśnieTrzymam kciuki za córeczkę, w końcu już pierwsze ciuszki zamówione, nie?))
Heheheh i bardzo dobrze!A w życiu! Pół dnia mnie przepraszał, a na noc taką ledową lampeczkę mi wstawił do łazienki zeby było mi wygodniej [emoji38][emoji38][emoji38]
Zaufaj lekarzowi, niejedno takie USG widziałNo właśniei tak jakoś niespodziewanie bardzo sie cieszę. Mimo, ze jak planowaliśmy druga dzidzie to bardzo chcialam chlopaka
Ape kurcze chyba gdyby lekarz nie byl pewny to nie dawalby mi wydruku z usg z dowodem na dziewczynkę![]()
Może dlatego właśnie wczoraj mi było tak przykro bo braki empatii zdarzają mu się bardzo rzadko i nie jestem przuzwyczajona [emoji39] w każdym razie poczuł skruchę [emoji38]Heheheh i bardzo dobrze!
Hahah dam znać jak będę wiedziała na 1000 procent kto tam siedzi[emoji41]Oficjalnie obalam tą teorię [emoji3] zresztą ja czytałam, że wysokie libido jest przy chlopaku xD
No najważniejsze ze zrozumiałMoże dlatego właśnie wczoraj mi było tak przykro bo braki empatii zdarzają mu się bardzo rzadko i nie jestem przuzwyczajona [emoji39] w każdym razie poczuł skruchę [emoji38]
Mój mąż już przetrawil myśl o dziewczynce widzę, do różu raczej jeszcze musi dojrzećZaufaj lekarzowi, niejedno takie USG widział) ja już mam płeć w kartę ciąży wpisaną nawet także zatracam się w różowych sukienkach [emoji85][emoji85][emoji85]