Nataśka
Fanka BB :)
To czekamyHejka, później napiszę więcej...
Termin mam na środę, czyli 5.06...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To czekamyHejka, później napiszę więcej...
Koniecznie napiszA ja dzisiaj też miałam przeboje, rano wstałam i tak mnie ten brzuch rwal (pisałam ostatnio o tym) ledwo chodziłam, ból okropny, pojechalam na ktg, zaczęły się pisać skurcze, więc odrazu na IP, tam dojechałem i ciszatylko nawet mnie nie zbadali... Dobrze ze jutro mam swojego lekarza... To wszystko sprawdzi..
Hejka, później napiszę więcej...
No u mnie dopiero 36+4 tak 11.06 było by superMoze juz nie długonapisz koniecznie co lekarz powie...Koniecznie napisz
![]()
No to niech posiedzi jeszcze troszkeNo u mnie dopiero 36+4 tak 11.06 było by super![]()
Dziękuję,@AasiaI trzymaj sie! Nawet nie wiesz jak Ci współczuję i łącze się w bólu z tymi bolącymi nogami.
U mnie 16 dni pozostało. Do najbliższej wizyty cale 10 dni, bo wg. mojej gin wcześniej nie ma sensu. Imię jeszcze nie wybrane, a ja się po prostu toczę.
Ostatnio zastanawiałam się czy ta 3 ciąża w jakikolwiek sposób zmieniła mój "normalny " dzień. I uważam, że chyba nic a nic. Poza tym, że mniej noszę 3 latka na rękach, nie jeżdżę na rowerze no i muszę nosić te okropne pończochy przeciwzakrzepowe.
DziękujęOgromnie ci współczuję tych bóli i przeżyć po morfinie, ale dobrze, że chociaż już w domu. Może zastrzyki pomogą.
Mały fantastyczny
Ja również dalej w dwupaku. Nogi mam jak banie, na brzuchu mi już skóry brakuje, mała rozpycha się potwornie. Jakieś bóle w dole się pojawiły, chwytają co pewien czas, czy to skurcze przepowiadające, nie mam pojęciaW czw ktg i usg to zobaczymy, jak się sytuacja rozwija. Do tego czyści mnie okropnie, co chwila w toalecie
Kiepska ta końcóweczka.
Dziwny argument doktorka dała...niby chuda jestem. Uwierzcie mi chyba to była ironia no bo nie jestem oj nie. 80 kgSłodziak oby szybko doszedł do siebie i nie plakusial tylea czemu Ci nie wypisali?
Oj też miałam ten termin. Trzymam kciukiHejka, później napiszę więcej...
@AasiaI udało sie mężowi załatwić zastrzyki? U mnie najmniejsza dawka 40 mg heparyny drobnoczasteczkowej zadziałała cuda i póki co zakrzep pod kolanem wchłoną się całkowicie.Dziękuję,
Mam nadzieję że nie bedzie zakrzepicy.
A jakieś masz propozycje na imię?![]()