Spokojnych snówGrunt ze probowalas
W takim razie kciuki za rozmowe
Ja za to umieram...niedobrze mi glowa peka w jelitach jezdzi...ide spac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spokojnych snówGrunt ze probowalas
W takim razie kciuki za rozmowe
Ja za to umieram...niedobrze mi glowa peka w jelitach jezdzi...ide spac
WzajemnieSpokojnych snów![]()
Współczuję Wam Laski w takie upały z brzusiem chodzićJak tam dzisiaj samopoczucie dziewczyny?
@Ithi jak tam, coś się dzieje?
Z tym gorącem idzie oszaleć normalnie :/
Spanie kiepskie, do tego ból mięśni nóg ehh
A dziś rano spory kawałek czopa odszedł. Czyli szyjka "działa". Nadal lekkie pobolewania okresowe i przy tym twardnienia brzucha, nawet zaczynają trochę boleć . No kurczę, jest chyba szansa że do 40tc się uwiniemy
Od dziś zakładam wkładki na bieliznę bo jak mi się gdzieś w terenie z Młodym coś posączy to chociaż chwilowe minimalne zabezpieczenie będzie![]()
Jak tam dzisiaj samopoczucie dziewczyny?
A dziś rano spory kawałek czopa odszedł. Czyli szyjka "działa". Nadal lekkie pobolewania okresowe i przy tym twardnienia brzucha, nawet zaczynają trochę boleć . No kurczę, jest chyba szansa że do 40tc się uwiniemy![]()
Od dziś zakładam wkładki na bieliznę bo jak mi się gdzieś w terenie z Młodym coś posączy to chociaż chwilowe minimalne zabezpieczenie będzie![]()
Juhuuu..... czyżby to już niedługo?Ja wczoraj chyba zaczęłam się oczyszczac.. Nie jakas biegunka ale 4 razy pod rząd między 20 a 2 w nocy mialam dluzsze posiedzenie i ogolnie strasznie mi nie dobrze bylo... Z synkiem mialam jedna wizyte ale wtedy to biegunka i wymioty i 5 dni pozniej sie urodzil
Dzis po południu wizyta jutro ktg... Ale zapowiadaja burze ;D
U mnie dziś w nocy to były skurcze, ale ... łydek ;pJak tam dzisiaj samopoczucie dziewczyny?
A dziś rano spory kawałek czopa odszedł. Czyli szyjka "działa". Nadal lekkie pobolewania okresowe i przy tym twardnienia brzucha, nawet zaczynają trochę boleć . No kurczę, jest chyba szansa że do 40tc się uwiniemy
Miałam nadzieję wyrobić się przed tymi upałami. Ale to tylko moje pobożne życzenia jak widaćWspółczuję Wam Laski w takie upały z brzusiem chodzićokropne temperatury .
Obyście szybko mogły swoje malenstwa przytulić![]()
O tak czekamyJuhuuu..... czyżby to już niedługo?czekamy na relację po wizycie
![]()