O
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic a nic..juz stracilam nadzieje ze po tylu godz skurczy nic a nic ze zaczynam sie godzic z cc...mysle o tym olejku ale jakos się boje...@Grabcia123 ale nic, zero rozwarcia???
@O!KurkaDomowa a ja grzecznie czekamwczoraj miałam jakiś dramat, zaczęłam ryczeć bez powodu. I taki rozchwiany emocjonalnie cały dzień. Dziura hormonalna normalnie. Mam nadzieję że to jakaś oznaka zbliżającego się porodu taaa
dziś zaczęłam 40tc
i rodzę 26 lub 27!
![]()
Życzę ci by te nadchodzące burze zwiastowały szybkie przyjście twojego maleństwaNic a nic..juz stracilam nadzieje ze po tylu godz skurczy nic a nic ze zaczynam sie godzic z cc...mysle o tym olejku ale jakos się boje...
Nie dziękuję ;-* kochane jesteścieŻyczę ci by te nadchodzące burze zwiastowały szybkie przyjście twojego maleństwa![]()
Dziewczyny ma do was pytanie bo pierwszy porod zaczal sie od odejścia wod wiec nie wien jak to jest...od 23 mam skurcze Ale krzyzowe momentami wygladam jak z egzorcyzmow...ale nic nie czuje na brzuszku...ale nie o tym..i mam tez duzo wodnisteej wydzieliny przypominajacej plodny sluz...ale chyba wody takie ciagnace nie sa...??
Niee..A skurcze masz regularne?