misiunia200
Aktywna w BB
cafe-Czyli mam napisac do Ciebie wiadomosc prywatna czy już za pózno? Bo nie wiem co robić,.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Takcafe-Czyli mam napisac do Ciebie wiadomosc prywatna czy już za pózno? Bo nie wiem co robić,.
w głowie się nie mieści :OOOHej!!
Ja dziś przeżyłam potrójny szok. Najpierw rano przyjaciółka napisała że krwawiła, pojechała na sor w nocy i tam lekarz stwierdził że ciąży nie ma. Masakra. Potem jak to przeczytałam to zauważyłam u siebie ze mam brązowe plamienia więc też pojechałam na sor. Niestety ten sam lekarz był. A u mnie nie było krwi tylko takie brudzenie brązowe. Ciąży nie stwierdził. W macicy nic nie ma. No KU**a Jak!!!??? Zadzwoniłam do swojego lekarza, przyjął mnie i moją przyjaciółkę. U mnie ciąża żywa, serca biją, nawet posłuchałam. Dostałam leki i mam leżeć. U mojej przyjaciółki to samo, z tym że ciąża młodsza i jeszcze serduszka nie ma.
JAK LEKARZ W SZPITALU NIE ZAUWAŻYŁ CIĄŻY BLIŹNIACZEJ??? Masakra.
Ja mam 30 lat. Z zawodu inżynier produkcji ale pracuje w znanej sieci ze sprzętem RTV i AGD jako doradca klienta i doradca finansowy. Pochodzę z Olecka na Mazurach A mieszkam od 11 lat w Białymstoku. Mam już synka który w lutym skończy 4 latka. To moja druga ciąża.
O proszę, Ty też na obczyźnie? Jak wygląda prowadzenie ciąży w Norwegii? Ja jestem we Francji.ja mam 24 lata, jestem 3 tygodnie po slubie, mieszkam w Norwegii, jestem po 1 poronieniu, to moja druga ciaza ok. 7+0![]()
Hej,ja już 3 razy do ciebie wysyłałam wiadomośćDziewczyny, które nie dostały linku bądź nie mogą wejść na wątek, napiszcie do mnie na priv, bo tu na forum może mi coś umknac![]()