Trinity28
Fanka BB :)
O widzisz i na dole masz napisane wynik badania nie potwierdzony wykonany na podstawie jednego oznaczenia. A teraz mi położna mówiła, że mają być dwa oznaczenia w tym samym laboratorium albo karta identyfikacyjna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O widzisz i na dole masz napisane wynik badania nie potwierdzony wykonany na podstawie jednego oznaczenia. A teraz mi położna mówiła, że mają być dwa oznaczenia w tym samym laboratorium albo karta identyfikacyjna
To co teraz? Znowu mnie ginekolog skieruje na badanie, czy sama muszę o to zadbać?O widzisz i na dole masz napisane wynik badania nie potwierdzony wykonany na podstawie jednego oznaczenia. A teraz mi położna mówiła, że mają być dwa oznaczenia w tym samym laboratorium albo karta identyfikacyjna
Ja nie rozumiem [emoji85] Czyli mam po prostu 0Rh+ czy jednak to D to jakaś jeszcze odmiana?
tu jest fajnie objaśnione0Rh+ nie ma ryzyka wystąpienia konfliktu serologicznego.
Za to u Ciebie może wystąpić konfliktu. Warto sprawdzić jaka partner ma grupę.
zapomniałam dopisac dodatni antygen D , a minus czy plus to juz odrębne , ale zamieszałam hehehD nie oznacza dodatniego - tak mi się wydaje po moim wyniku...Zobacz załącznik 1042177