Kogel-mogel x 3
Początkująca w BB
Ja nadal nie mam :Hej czy wszystkie z was mają już dostęp do wątku prywatnego? Napiszcie mi na priv kto nie ma
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nadal nie mam :Hej czy wszystkie z was mają już dostęp do wątku prywatnego? Napiszcie mi na priv kto nie ma
Ja nadal nie mam :[emoji853]
wracam po dwutygodniowej nieobecnościwreszcie poodpoczywałam i zregenerowałam. Dzis byłam na prenatalnych, bardzo się stresowałam, na szczęście na USG wysżło ze wszystko z dzidziusiem ok
teraz jeszcze pozostało czekanie na wynik badań krwi....
I również proszę o dołączenie mnie do wątku zamkniętego
niestety nie ma zadnego podglądu, jest błąd 404![]()
pewnie nie, ale ja mam nadzieje, że samo się jakoś wszystko znajdzie i kupiCześć dziewczyny !
dołączam do Wastermin na 01.06
Czy tylko mi odwala, że już szukam modelu wózka ?
moja też - 31 latCześć dziewczyny czy któraś z Was oczekuje 1 dziecka ?
Ja tak mam 30 lat moja pierwsza ciąża wszystko jest dla mnie nowe jest szczęście a zarazem strach![]()
Cześć, tu Kasia lat 28, Kraków, pierwiastka.
Mam termin na 12 czerwca![]()
też 10.06A ja 10.06 hehe
HejkaHejjestem tutaj nowa to moja druga ciąża, jestem mamą 5 latki, termin mam na 5.06 i kończę 11 t.c. W 10 t.c. Widziałam już jak energicznie rusza się dziecko a za równy tydzień usg prenatalne i strasznie się boję bo od początku ciąży cały czas coś było nie tak. Pozdrawiam
![]()
Ja tak robięDziewczyny mam takie pytanie. Czy któraś z Was chodzi do ginekologa prywatnie i na NFZ?