Lens.pens
Fanka BB :)
Ja od 12 tyg miałam dopiero przez brzuchDziewczyny a ja mam takie pytanie , jutro jadę do pani doktor, będzie 10+7 i zastanawia mnie czy USG będzie jeszcze dopochwowe czy już przez brzuch . Jak było u Was ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja od 12 tyg miałam dopiero przez brzuchDziewczyny a ja mam takie pytanie , jutro jadę do pani doktor, będzie 10+7 i zastanawia mnie czy USG będzie jeszcze dopochwowe czy już przez brzuch . Jak było u Was ?
Ja próbowałam na parę sposobów i cały czas mam błądMoje drogie czy wszystkie z was mają już dostęp do wątku prywatnego? Bo trochę się gubie [emoji6]
To znając moje szczęście jutro znów każe się rozebraćJa od 12 tyg miałam dopiero przez brzuch![]()
Już mogęMoje drogie czy wszystkie z was mają już dostęp do wątku prywatnego? Bo trochę się gubie [emoji6]
Ale jeśli jesteś szczuplutka to może szybciej będziesz miała, ja mam troszkę tłuszczyku na brzuchu to może dlatego w 12 tygTo znając moje szczęście jutro znów każe się rozebrać![]()
Nie martw się, ja w 5 t.c. Też przechodzilam ciężka angine z wysoką gorączka, był antybiotyk przez 2 tyg i leki na gorączkę, na szczęście wszystko jest dobrze. Życzę szybkiego powrotu do zdrowiaDziewczyny wczoraj mnie wieczorem rozbolal migdal prawy. Dzis zaliczyłam laryngologa, interniste, morfologia i crp, szybki test z gardla na paciorkowca. I sam początek anginy. Zinnat na 10 dnimartwie sie o dziecko, dobrze ze już po ontogenezie.
Mialam 2x anginy w czerwcu i lipcu. Po ciąży usuwam te glupie migdaly![]()
Dziekuje za wsparcie. Ja wczoraj szybko zaregowalam i pobieglam do lekarza (to juz 3cia angina w tym roku wiec jestem bardzo podatna i każda tak samo sie zaczyna, nagly ból prawego migdalka który się nasila) i dzis juz migdal ładnie wygląda, antybiotyk zadzialal. Gorączki tez nie mam więc troche odetchnęlam z ulga. Lekarka nie byla skora przepisać antybiotyk bo nie mialam nalotu jeszcze ale z rozmazu krwi nie bylo wątpliwości ze to nie wirus a poczatek bakterii, i szybki test z gardla potwierdzil obecność paciorkowca. Wiec mlekiem z miodem bym tego nie wyleczylaNie martw się, ja w 5 t.c. Też przechodzilam ciężka angine z wysoką gorączka, był antybiotyk przez 2 tyg i leki na gorączkę, na szczęście wszystko jest dobrze. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia![]()
Ja mogłabym mieć do końca przezpochwowe. Ostatnio lekarz próbował już przez brzuch (11+2) i powiedział, że on widzi to co trzeba, ale jak zobaczył moja przestraszoną niewyraźnym obrazem minę to powiedział żebym się rozbierała i uspokoił śliczny obrazem usg przez pochwę [emoji3]Dziewczyny a ja mam takie pytanie , jutro jadę do pani doktor, będzie 10+7 i zastanawia mnie czy USG będzie jeszcze dopochwowe czy już przez brzuch . Jak było u Was ?