MartiniSprite
Zaciekawiona BB
Niestety żadnych pomysłów. Miałam zamiar prosić forumowiczki o pomoc. Z tym że imię musi być uniwersalne i możliwe do wypowiedzenia w Niemczech i w Polsce.A macie już jakieś pomysły na imię?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niestety żadnych pomysłów. Miałam zamiar prosić forumowiczki o pomoc. Z tym że imię musi być uniwersalne i możliwe do wypowiedzenia w Niemczech i w Polsce.A macie już jakieś pomysły na imię?
A ja jak zwykle nie ogarniam o co chodzi [emoji4] wybacz
DziękujęOd jakiegoś czasu wszystkie przenioslysmy się na wątek zamknięty. Aby do niego dołączyć, wyślij priv do @Tinia
Nasz synek ma na imię Adam, tez wybieraliśmy żeby było „ uniwersalnie”. Koleżanka w Niemczech urodziła prawie w tym samym terminie i tez ma AdamaNiestety żadnych pomysłów. Miałam zamiar prosić forumowiczki o pomoc. Z tym że imię musi być uniwersalne i możliwe do wypowiedzenia w Niemczech i w Polsce.
Też chciałam dać Adam ale mąż się nie zgadza. On by chciał mieć Jana, a mnie krew zalewa jak słyszę od teściowej zrobienia Jasiu, Jasiek itd.Nasz synek ma na imię Adam, tez wybieraliśmy żeby było „ uniwersalnie”. Koleżanka w Niemczech urodziła prawie w tym samym terminie i tez ma Adama![]()
W którym tygodniu jesteś?Dawno mnie nie było. Powodów 1000 więc nie będę wymieniać. Mam nadzieję że wszystkie czujecie się dobrze.
Wczoraj się dowiedzieliśmy że będziemy mieli Synka. Teraz trzeba jeszcze imię wybrać.
W 15. Termin na 1 czerwcaW którym tygodniu jesteś?
O fajnie ,że wiadomo już jaka plecW 15. Termin na 1 czerwca
Pięknie pokazałO fajnie ,że wiadomo już jaka plecja dopiero za tydzien bede miec prenatalne .
A w ogóle to jestem synem zachwycona, bo poza nim mamy w domu 2 córkiO fajnie ,że wiadomo już jaka plecja dopiero za tydzien bede miec prenatalne .