Takie falujace właśnie przeciąganie@AS39 u mnie są, ale już mniej kopniaków . Za to więcej takich ruchów falujących/płynących. Daje znać że jest i ma się dobrze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Takie falujace właśnie przeciąganie@AS39 u mnie są, ale już mniej kopniaków . Za to więcej takich ruchów falujących/płynących. Daje znać że jest i ma się dobrze![]()
Delikatnie jsze@AS39 u mnie są, ale już mniej kopniaków . Za to więcej takich ruchów falujących/płynących. Daje znać że jest i ma się dobrze![]()
Dziewczyny jak u Was z ruchami?
@Nerwicówka35 u mnie jeszcze potrafi się wyprostowaćA tu miejsca brak
Więc razem z nim przeciagam się i ja ,bo mnie uwiera strasznie
![]()
Nic się nie stresuj. Ty się boisz cc a ja się boje że go mi nie zrobiąDziewczyny stresuje się tym poniedziałkiem. Tym że mogę nie mieć rozwarcia ,brak skurczy itp. Od dziś skacze na piłce i szczerze wątpię ,a raczej mam pewność że to nic nie da ... Martwie się tym że mnie na stół wezmą...![]()
Dziewczyny stresuje się tym poniedziałkiem. Tym że mogę nie mieć rozwarcia ,brak skurczy itp. Od dziś skacze na piłce i szczerze wątpię ,a raczej mam pewność że to nic nie da ... Martwie się tym że mnie na stół wezmą...![]()