Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
9 dni, A ja na 7 marudziłam@sariska ja pierwszą ciążę przenosiłam o 9 dniPodejrzewam ,że i w tym przypadku też by tak było gdyby nie to skierowanie ... No nic ,będzie oxy ,albo cc . Chodzę po domu i nie wiem co mam ze sobą zrobić .
Brzmi hardcorowo.. Ja rodziłam obie ba fotelu, bo na leżąco sobie nie wyobrażam. Znieczulenia nie chciałam, a oczy dostałam w drugiej fazie, żeby skurcze wywołać.@sariska na leżąco nogi w górze tak jak to lubią stare położnebyłam przypięta pod ktg i dostałam zzo, miałam też oxy. Nawet nie miałam szansy zmienić położenia
No, ale i tak pozytywnie wspominam poród, przynajmniej się wyspałam
![]()
Słońce , czujesz parcie na kupę? Wody mogą się sączyć. Skurcze masz? Boli Cię jak na okres? Ja bym na Twoim miejscu się zapakowala do szpitala zwłaszcza, że pisałaś, że kawałek masz? Czop może odejść, ale nie musi. A nawet jeśli się nie zaczęło to choć będziesz wiedziała. Trzymam kciuki.Hmmm...dziewczyny ja znów panikuję...tak tak...mój nick nie jest przypadkowy. Brzuch mam już bardzo nisko Mała szaleje, czuję ją już praktycznie w kroczu. Bardzo boję się sączących wód, bo wkładkę mam ciągle taką wilgotną, nie wiem czy to upławy, a może mocz...bo trochę mi się zdarza popuszczać. Znam teorię wody-bezbarwne, bezwonne, mocz- żółty, o zapachu moczu....ale przez to, że sikam milion razy dziennie to ten mocz też już jest przezroczysty i bez zapachu prawie...no i leżę i się nakręcam...ehhh
Zastanawiam się jeszcze nad tym czopem, on zawsze sam wypada przed porodem? czy może być już akcja a czop jeszcze będzie siedział?