Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie przejmuj sie tez mam takie dziwne zdjecia na jednym dziecko wyglada jak rogalikKurcze trochę mnie martwi... Patrząc na Wasze usg raz że widać dzidziusia dobrze ale to już pomijam mój niby przykleił się do ściany.. Ale u każdej pęcherzyk jest już przyklejony do macicy a mój nie. I nie wiem już teraz czy to powód do obaw.
Strzałka pokazuje dzidziusia. Kurcze ja tam widzę puste jajo[emoji85] No ale niby lekarka powiedziała że jest o serce bije. A to co zaznaczyłam to przerwa, nie do końca doklejony pęcherzyk.
TakMoże idź do innego lekarza?
Tak
Bede robiła prenatalne. Ten lekarz do którego chodzę niby jest bardzo dobry w mojej okolicy. Nie plamię, nie krwawię czuję się dobrze. Więc zobaczymy.
Yhy. No właśnie chyba powinnam... A Twój pęcherzyk jest już całkiem do macicy przyklejony?Chodzi mi że teraz iść sprawdzić a nie czekać na prenatalne.
Szczerz3 mi nic lekarz nie mowil nigdy w zadnej z 3 ciaz o jakims nie przyklejonym.. lekarz Ci to powiedział? Co on na to?Yhy. No właśnie chyba powinnam... A Twój pęcherzyk jest już całkiem do macicy przyklejony?
Tak. Lekarka. I powiedziała, że w 8 tyg jeszcze to może wystąpić, że ma czas się dokleić, mam nie współżyć oszczędzać się i pojawić się za 4tyg.Szczerz3 mi nic lekarz nie mowil nigdy w zadnej z 3 ciaz o jakims nie przyklejonym.. lekarz Ci to powiedział? Co on na to?