Dzej.zi
Fanka BB :)
Mam to samo już 3kg na + i się w jeansy nie mieszczę. A to dopiero początek [emoji23]
Ja mam tylko wzdęty, że mnie spodnie uwierają[emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam tylko wzdęty, że mnie spodnie uwierają[emoji23]
Chodzisz prywatnie + na NFZ? Musze pogadac z moim lekarzem jak to rozwiązać żebym miała wszystkie badania na NFZ. On w koncu tez w szpitalu przyjmuje.Ja mam kolejne usg we wtorekna nfz to moge chodzic nawet dziennie
![]()
O 14Dziewczyny czekamy na poniedziałek razem, o której macie wizyty? [emoji16]Ja robilam bete 3 razy, ten trzeci to na prośbę ginekologa, kazał mi jeszcze raz iść ale zmienilam lekarza [emoji23]
O 14[emoji16][emoji173] ale w stresie bede pewnie od 5 rano haha
Nie nieChodzisz prywatnie + na NFZ? Musze pogadac z moim lekarzem jak to rozwiązać żebym miała wszystkie badania na NFZ. On w koncu tez w szpitalu przyjmuje.
Super ze na NFZ sie trafil jakis normalny lekarz. Strasznie ciężko o takich, juz nawet czasem prywatnie liczą tylko kase zamiast sie skupić na pacjencie.Nie nie
Poprzednie ciaze prowadzilam prywatnie, teraz polecono mi na NFZ lekarza i dlatego chodzę na NFZTylko do endokrynologa chodze prywatnie
![]()
No z lekarzami jest masakra! Tylko kase brac 5 min bez pytan i tyle. A niestety wizyty coraz drozszeSuper ze na NFZ sie trafil jakis normalny lekarz. Strasznie ciężko o takich, juz nawet czasem prywatnie liczą tylko kase zamiast sie skupić na pacjencie.
a mierzyl lekarz ci, ile dokladnie mierzy pecherzyk ciazowy ?Kochane jestem po wizycie
Pecherzyk pieknie urósł, jest pecherzyk zółtkowy, jest echo zarodka serduszka nie slychac jeszcze ale za kilka dni juz powinno byc ❤ Jestem uspokojnona![]()