Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie z tego co pamietam to masz 5t+0? To jeszcze wczesnie. Nie u wszystkich wczesnie cos widac.. podobno beta muso byc chyba ponad tysiac aby bylo wodac chocoaz pęcherzyk.. glowa dp goryJa już po wizycie. Nic kompletnie nie widaćendometrium ponoć powiększone
No właśnie pojadę na tą betę gdzieś bo kolejna wizyta 20.10Spokojnie z tego co pamietam to masz 5t+0? To jeszcze wczesnie. Nie u wszystkich wczesnie cos widac.. podobno beta muso byc chyba ponad tysiac aby bylo wodac chocoaz pęcherzyk.. glowa dp gory
Ja prowadzę ciążę w Lux med i poprzednia też prowadziłam. A jak to robisz że badania w lux med mając skierowanie od lekarza spoza?Ja tak robię z luxmedem, w nim robię badania, ale wizyty i USG już poza, bo Luxmed to porażka
Czyli jakby prowadzisz ciążę u 2 lekarzy teoretycznie?Musisz prowadzić ciążę u nich, po prostu mieć ginekologa, do którego się zgłaszasz i on ci wypisuje badania. Ja tak robiłam i znowu będę robić. A ciążę prowadzę prywatnie, Luxmed traktuje jako konieczność do darmowych badań![]()
Widocznie jest jeszcze za wcześnie, spokojnie. Niestety trzeba mieć dużo cierpliwościJa już po wizycie. Nic kompletnie nie widaćendometrium ponoć powiększone
Tak, nmam dwóch prowadzących. Ten prywatny wie o Luxmedzie, luxmedowy nie wie o prywatnym. I dostaję skierowania od tego luxmedowego, a tamten prywatny tylko mówi, jakie powinnam zrobić, wystawia skierowania, ja sprawdzam, czy to to samo, co z luxmedu i idę robić. Wchodzę, pobierają i mam zaraz wynik za darmo, a u prywatnego to sa setki złotych, więc podziękujęCzyli jakby prowadzisz ciążę u 2 lekarzy teoretycznie?
A to już rozumiemTak, nmam dwóch prowadzących. Ten prywatny wie o Luxmedzie, luxmedowy nie wie o prywatnym. I dostaję skierowania od tego luxmedowego, a tamten prywatny tylko mówi, jakie powinnam zrobić, wystawia skierowania, ja sprawdzam, czy to to samo, co z luxmedu i idę robić. Wchodzę, pobierają i mam zaraz wynik za darmo, a u prywatnego to sa setki złotych, więc podziękuję![]()
No właśnie, cierpliwość to takie trudneWidocznie jest jeszcze za wcześnie, spokojnie. Niestety trzeba mieć dużo cierpliwościAle szybko zleci do 20
![]()