Anolik
Fanka BB :)
200 z USG przeważnieDziewczyny,
które chodzą prywatnie do ginekologa. Ile płacicie za wizyte i usg? 300? 150?
Ja u siebie w rodzinnym mieście płaciłam 100-150. A jak patrze to tutaj wynosi 270zł i aż mnie przeraża szczerze mowiac![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
200 z USG przeważnieDziewczyny,
które chodzą prywatnie do ginekologa. Ile płacicie za wizyte i usg? 300? 150?
Ja u siebie w rodzinnym mieście płaciłam 100-150. A jak patrze to tutaj wynosi 270zł i aż mnie przeraża szczerze mowiac![]()
Ja zawsze dzwonię po kilku aptekach bo różnice są kolosalne... Też ostatnio kupowałam dupka i zadzwoniłam do 5 aptek i tylko w jednej cena była poniżej 30zl. Zapłaciłam 27, a w pozostałych od 37-40zl [emoji33] tragediaCo do cen w zeszlym tyg za dupka placilam 29 zl a dzis 42 zl. Pojde z torbami [emoji848]
Wszystkie apteki mam obok siebie i chyba nastepnym razem popytam gdzie tansze, bo naprawde bede musiala isc bank okrascJa zawsze dzwonię po kilku aptekach bo różnice są kolosalne... Też ostatnio kupowałam dupka i zadzwoniłam do 5 aptek i tylko w jednej cena była poniżej 30zl. Zapłaciłam 27, a w pozostałych od 37-40zl [emoji33] tragedia
U mnie wychodzi 270zl z czego sama wizyta to 150 + 120 za USG. Ja dziś nie wytrzymałam i poleciałam sprawdzić betę, wyniki będą popołudniu, liczę na dobry przyrost [emoji4]Dziewczyny,
które chodzą prywatnie do ginekologa. Ile płacicie za wizyte i usg? 300? 150? [emoji848]
Ja u siebie w rodzinnym mieście płaciłam 100-150. A jak patrze to tutaj wynosi 270zł i aż mnie przeraża szczerze mowiac [emoji85]
A może spróbuj przez neta? Gemini ma duże różnice w cenach. I zapytaj, czy ten lek nie powinien być refundowany w ciąży.Wszystkie apteki mam obok siebie i chyba nastepnym razem popytam gdzie tansze, bo naprawde bede musiala isc bank okrasc![]()
W Warszawie teraz płaciłam 420zl (wizyta, USG, cytologia)Dziewczyny,
które chodzą prywatnie do ginekologa. Ile płacicie za wizyte i usg? 300? 150?![]()
O widzisz zapytamA może spróbuj przez neta? Gemini ma duże różnice w cenach. I zapytaj, czy ten lek nie powinien być refundowany w ciąży.