DomiNikaKukakaan
Fanka BB :)
Mój najstarszy syn minwypomina, ze tata nie zgadzał się na psa , a to było jego marzenie. Psa mamy miesiąc po tym, jak się przeprowadził do UK. Tam kupił sobie krolika, żeby nie być samemu 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mieszkam w Berlinie, my się za kilka lat przeprowadzamy do Polski.Zgadzam się z Tobą w stu procentach. Też mieszkam w DE i dokładnie tak to widzę. W której części mieszkasz? Coś mi świta,że któraś z dziewczyn już wspomniała ,że mieszka w Niemczech.
domaga się, czuje zazdrośnik że coś się święciJa mam królikakrólik od kad jestem w ciąży ciągle mnie liże
mam też pieska wielkości królika
ja bym nie potrafiła nie mieć zwierzaka w domu
a tak to nie ma nudy
jak nie pies biega to za nim królik a za nimi syn
![]()
ja teżJezu mi też jeasny zaczynają przeszkadzać ,a brzucha prawie w ogóle nie mam. W pracy siedzę w rozpiętych spodniach![]()
Właśnie czytałam że królik być może czuje ze jestem w ciąży, a on pokazuje mi ze należę do jego stadadomaga się, czuje zazdrośnik że coś się święci. Już sobie wyobrażam sprzątać ich bałagan z brzuchem pod nosem
![]()