Florestyna
Fanka BB :)
Ja z dwóch dziennie przeszła na jedba mała filiżankę , pierwsze trzy dni było ciężko ale organizm sie przyzwyczaił jużDziewczyny pijecie kawę? Bo ja przestałam ale mam czasami ochotę na małą filiżankę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja z dwóch dziennie przeszła na jedba mała filiżankę , pierwsze trzy dni było ciężko ale organizm sie przyzwyczaił jużDziewczyny pijecie kawę? Bo ja przestałam ale mam czasami ochotę na małą filiżankę
Owocowe, miętową, imbirową, melise, rumiankową i czasami czarną.A herbatki jakie pijecie? Bo ja czasami wody mam dość a czarnej herbaty nie chciałabym pić zbyt wiele..
Ja pije jak mam ochote na chwile obecna nie mam ochotyDziewczyny pijecie kawę? Bo ja przestałam ale mam czasami ochotę na małą filiżankę
Do wody dolej sobie troche cytrynyA herbatki jakie pijecie? Bo ja czasami wody mam dość a czarnej herbaty nie chciałabym pić zbyt wiele..
Pije, ale słabą i ze śmietanąDziewczyny pijecie kawę? Bo ja przestałam ale mam czasami ochotę na małą filiżankę
Pije jedna filiżankę dziennie.Dziewczyny pijecie kawę? Bo ja przestałam ale mam czasami ochotę na małą filiżankę
Pije miętę, rumianek, melisę. Którąś z nich raz dziennie. A najczęściej woda z cytryną.A herbatki jakie pijecie? Bo ja czasami wody mam dość a czarnej herbaty nie chciałabym pić zbyt wiele..