MiMi86
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro, tulę mocnoHej dziewczyny, ja przychodzę się pożegnać... Jednak u mnie najgorszy scenariusz i nic z tegoŻyczę Wam kochane cudownych serduszek i pięknych bobasów
Spokojnych ciąż
Trzymam mocno za Was kciuki
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo mi przykro, tulę mocnoHej dziewczyny, ja przychodzę się pożegnać... Jednak u mnie najgorszy scenariusz i nic z tegoŻyczę Wam kochane cudownych serduszek i pięknych bobasów
Spokojnych ciąż
Trzymam mocno za Was kciuki
![]()
Trzymaj się, przytulam.Za chwilę mam wizytę, ale to już tylko formalność. W południe poczułam straszny ból w jajniku, promieniujący na całą nogę i poleciala żywa krew. Niestety trzeci już raz, więc na 27 listopada mam w klinice wizytę, a dziś jeszcze mój gin tylko potwierdzi najgorsze.
Może jest jeszcze jakaś nadzieja, u mnie też poleciało krwią i bolał jajnik prawy dość mocno ale okazało się że krwiak to byl a zarodek trzyma się dobrze mam leki odpoczywam .Za chwilę mam wizytę, ale to już tylko formalność. W południe poczułam straszny ból w jajniku, promieniujący na całą nogę i poleciala żywa krew. Niestety trzeci już raz, więc na 27 listopada mam w klinice wizytę, a dziś jeszcze mój gin tylko potwierdzi najgorsze.
Daj znać po wizycie.Za chwilę mam wizytę, ale to już tylko formalność. W południe poczułam straszny ból w jajniku, promieniujący na całą nogę i poleciala żywa krew. Niestety trzeci już raz, więc na 27 listopada mam w klinice wizytę, a dziś jeszcze mój gin tylko potwierdzi najgorsze.
Trzymam kciuki, żeby to był fałszywy alarm. Dopóki nie było usg potwierdzającego Twoją diagnoze to trzeba wierzyć, że nie wszystko stracone!Za chwilę mam wizytę, ale to już tylko formalność. W południe poczułam straszny ból w jajniku, promieniujący na całą nogę i poleciala żywa krew. Niestety trzeci już raz, więc na 27 listopada mam w klinice wizytę, a dziś jeszcze mój gin tylko potwierdzi najgorsze.
Właśnie u mnie to 2 rozdzielne rzeczy... Umawiam się albo na wizytę albo na USG (ale to prywatnie z pakietu)o, usg w innym gin? Bo wlasnie tez chyba zrobie sobie usg same, bez żadnej wizyty. Wkoncu same usg 150 zł![]()
Takie krwawienie może być z krwiaka. Trzymam mocno kciuki!Za chwilę mam wizytę, ale to już tylko formalność. W południe poczułam straszny ból w jajniku, promieniujący na całą nogę i poleciala żywa krew. Niestety trzeci już raz, więc na 27 listopada mam w klinice wizytę, a dziś jeszcze mój gin tylko potwierdzi najgorsze.
5+3A który tydzień u Ciebie dziś??
u mnie CRL wskazuje na hbd 6+4 dni, wg miesiączki hbd 6+6 dzień. wynik bety z poniedziałku też pasuje :-)Dziewczyny jak byście mogły po wizycie pisać też który tydzieńbyło by łatwiej
![]()
A tlumaczy chociaz jak robi usg? Czy tez nic?Właśnie u mnie to 2 rozdzielne rzeczy... Umawiam się albo na wizytę albo na USG (ale to prywatnie z pakietu)
@Tuttifrutti00 trzymaj się, daj znać co wyszło, może to fałszywy alarm?