I ja z Wami o 13.20To wizytujemy razem [emoji173]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I ja z Wami o 13.20To wizytujemy razem [emoji173]
Ja jestem po iui I też to tez nie jest "wskazaniem" jak in vitro. Dla mnie to spokój przez kolejne 30 tyg a nie zamartwianie się czy napewno wszystko jest dobrze. To badania może nawet wskazać nowotwór u dziecka a w wielu przypadkach czas ma znaczenie. Polecam przeczytanie artykułu u mamaginekolog o badaniu wolnego DNA płodu (m.in. nifty) tam masz wszystko wyjaśnione. Ja myślę po rozmowie z lekarzem w klinice której się leczyłam ze kiedyś to badanie będzie refundowane w pl jak w wielu innych krajach.
Oczywiście badanie wolnego płodowego DNA taka to fachowa nazwaDzięki, na pewno przeczytam![]()
Również tak uważam, to każdej z nas prywatna sprawa. Czy wykonujemy badania, jakie, a co będzie gdy.., czy tym podobne pytania.Oczywiście badanie wolnego płodowego DNA taka to fachowa nazwabo zgubiłam słowo
to jest tak jak są przeciwicy i zwolennicy badań prenatalnych "bo co to zmieni"... Mi po dwóch latach wreszcie się udało wiec wolę przebadać bo fakt może nic nie zmieni e moze pomóc się zaznajomić z tematem z pomocą wcześniej niż nagle zderzenie że ściana
wierzę że każda z nas urodzi ślicznego małego ZDROWEGO bobaska
a kwestią badan, szczepień to kwestia indywidualna rodziców
![]()
A jak to jest z tymi badaniami?Oczywiście badanie wolnego płodowego DNA taka to fachowa nazwabo zgubiłam słowo
to jest tak jak są przeciwicy i zwolennicy badań prenatalnych "bo co to zmieni"... Mi po dwóch latach wreszcie się udało wiec wolę przebadać bo fakt może nic nie zmieni e moze pomóc się zaznajomić z tematem z pomocą wcześniej niż nagle zderzenie że ściana
wierzę że każda z nas urodzi ślicznego małego ZDROWEGO bobaska [emoji64] a kwestią badan, szczepień to kwestia indywidualna rodziców
![]()
Woda z sokiem z cytryny i startym imbirem.Kobietki błagam pomóżcie [emoji17] Co na wymioty bo już ledwo żyje ...nawet wodę czysta zwracam ....[emoji31]
Ja robię prenatalne prywatnie. U mnie mają tak dobry sprzęt, że wiem, że się nie pomylą. Koszt 450 zł, więc do przełknięcia.A jak to jest z tymi badaniami?
Nifty na własną rękę tak?
Prenatalne na NFZ?
A Test pappa?