Aneczka2021
Fanka BB :)
Jeśli będzie mnie to duzo stresu kosztować to zrezygnuje na rok ze szkoly a potem wrócę albo przełożę obronę na sierpieńJa też studiuje ale nie mam online niestety, bronię sie teraz w czerwcu /lipcu![]()
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli będzie mnie to duzo stresu kosztować to zrezygnuje na rok ze szkoly a potem wrócę albo przełożę obronę na sierpieńJa też studiuje ale nie mam online niestety, bronię sie teraz w czerwcu /lipcu![]()
A to dobrze wiedzieć ze można tak jak kawez umiarem można (1-2 filiżanki) byleby nie była mocna, kawę też można w ciąży w niewielkich ilościach, żeby za dużo kofeiny naraz nie byłoPatrząc tak na to co nam można, a czego nie to powinnyśmy zamknąć się w szklanej kuli
teraz żywność jest tak przetworzona i wszędzie jest chemia czyli jak ktoś nie ma własnych produktów to nie powinien w ogóle jeść
staram się nie popadać ze skrajności w skrajność
![]()
Dzień jak co dzień. Zakupy, obiad itd. Dziś M był w domu to mogłam się zdrzemnąć w ciągu dnia. Wieczorkiem pracaJak tam dziewczyny dzień mija?![]()
Tez się cieszę ze weekend ,bo cały tydzień marzlam w pracy i dzisiaj mnie trzęsie .Heeeejja wróciłam z pracy odliczałam do 16
jak dobrze ze juz piątek
![]()
Ja dziś okale czuję się taka '' pełna '' dobrze ze weekend to sobie odpoczniemy
![]()
U nas Te w pracy zimno :/ wgl nie grzeją :/ co chwilę gorąca herbata żeby się rozgrzać i nie zachorowaćTez się cieszę ze weekend ,bo cały tydzień marzlam w pracy i dzisiaj mnie trzęsie .
Nie rób smakaZa mną od rana chodził makwłaśnie stoję na drive
![]()
wrapik wleci jak złotoNie rób smaka![]()
U mnie niestety nie ma takiej możliwościU nas Te w pracy zimno :/ wgl nie grzeją :/ co chwilę gorąca herbata żeby się rozgrzać i nie zachorować