Margot86
Fanka BB :)
EkstraZ maluchem wszystko dobrze, wychodzi że mamy 5+6, ma całe 0.28 cm, pięknie biło już serduchotermin wyliczony na 17.06
![]()

Fajnie zobaczyć już serduszko

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
EkstraZ maluchem wszystko dobrze, wychodzi że mamy 5+6, ma całe 0.28 cm, pięknie biło już serduchotermin wyliczony na 17.06
![]()
Ja mam właściwie ciągły ból podbrzusza. A przy kaszlnięciu, kichaniu czy za szybkim wstaniu zarwie mnie mocno jajnik.Jak odczuwacie bol brzucha??
Nie pokoja mnie moje skurcze, dziś mnie złapał skurcz jak wróciłam z pracy i jak się teraz kładłam do łóżka, musiałam się szybko połozyc bo nie mogłam wytrzymać.... Tj. Mi coś brzuch scisnelo i puściło. Nie wiem czy też tak macie?? Wczoraj wieczorem tez tak miałam.
Czy to normalne??![]()
Brzucha bardzo nie odczuwam, czasem zaboli ale ten skurcz był bardzo odczuwalny od razu musiałam siąść... Martwi mnie toJa mam właściwie ciągły ból podbrzusza. A przy kaszlnięciu, kichaniu czy za szybkim wstaniu zarwie mnie mocno jajnik.
Nie można przełożyć zabiegu??W środę mam onkologa. Miałam mieć zabieg usunięcia pieprzyka na podbrzuszu, bo jest mocno podejrzany. Z tego co czytałam taki zabieg najlepiej zrobić w drugim trymestrze, a boje się jak to będzie się goić przy rosnącym brzuchu. Onkolog jest profesorem, mam nadzieję że coś wymyśli
Ja prawie nie czuję brzucha. Czasem mnie coś zakłuje. Czasem jak kichnę lub kaszlnę albo za szybko wstanę to chwilowe ciągnięcie, ale też nie zawsze.Jak odczuwacie bol brzucha??
Nie pokoja mnie moje skurcze, dziś mnie złapał skurcz jak wróciłam z pracy i jak się teraz kładłam do łóżka, musiałam się szybko połozyc bo nie mogłam wytrzymać.... Tj. Mi coś brzuch scisnelo i puściło. Nie wiem czy też tak macie?? Wczoraj wieczorem tez tak miałam.
Czy to normalne??![]()
mnie non stop suszy. Wiec wypijam sporoDziewczyny a ile pijecie w ciąży? Wody, soków, ogólnie?![]()
Myślę, że można. Pójdę normalnie na ta wizytę i przedyskutuje to z onkologiem. Ginekologa mam tydzień później więc z opinią od onkologa pójdę na wizytę. Mam nadzieję, że mi to wytną bo ciąża i szalejące hormony zwiększa ryzyko zezłośliwieniaNie można przełożyć zabiegu??
Może skontaktuj się ze swoim lekarzem
Ekstraa co lekarz powiedział na to krwawienie? Jaka mogła być przyczyna?
Fajnie zobaczyć już serduszkoja jeszcze dwa tygodnie do wizyty
To jest normalne na początku ciąży, wszystko Ci się rozchodzi i robi miejsce dla kropkaBrzucha bardzo nie odczuwam, czasem zaboli ale ten skurcz był bardzo odczuwalny od razu musiałam siąść... Martwi mnie to