Aklime
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że nieWow ale beta. Może będą bliźniakito się zdarza przy kp
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że nieWow ale beta. Może będą bliźniakito się zdarza przy kp
![]()
który tydzien u Ciebie??Mam nadzieję, że nieostatnia miesiączka 28 sierpnia. 19 września byłam na wizycie corocznej to nic się jeszcze nie swiecilo. Z taką beta powinno być już widać i słychać we wtorek
Z OM 8+1 , ale ja miałam drugie cykle, wiec ciężko stwierdzicktóry tydzien u Ciebie??))
we Wtorek na USG wszystko będzie wiadomeZ OM 8+1 , ale ja miałam drugie cykle, wiec ciężko stwierdzic
Wysokie czyli jakie?W 1 ciąży miałam wysokie przyrosty bety z ciąża pojedynczą, wiec mam nadzieje, ze tu też tak, choć przyrost już sobie darowalam
Wtedy robiłam bardzo wcześnie badania, nie pamiętam dokładnie ale chyba ok 160% albo i wiecejWysokie czyli jakie?![]()
i jak, przyjęła się?