NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Zależy jak patrzeć, ale wg moich obliczeń to właśnie zaczęłam 11 tydzień.W którym jesteś teraz tygodniu?Może jest nadzieja, że przejdą szybciej niż w 2 trymestrze
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zależy jak patrzeć, ale wg moich obliczeń to właśnie zaczęłam 11 tydzień.W którym jesteś teraz tygodniu?Może jest nadzieja, że przejdą szybciej niż w 2 trymestrze
![]()
U mnie 2,8mm 5+6Cześć Dziewczyny, ja również się z wami witamjestem aktualnie w 7+0. Na razie nie doskwierają mi silne objawy oprócz zmęczenia i zmian w apetycie. Jestem już po usg i czytając wasza konwersacje trochę się zmartwiłam. Czy możecie napisać ile wynosił yts w waszym przypadku w 6 tygodniu? U mnie to było 4.0 i zastanawiam się czy nie za dużo??
U mnie 2.8 mm zarodka, ys nie mierzyłCześć Dziewczyny, ja również się z wami witamjestem aktualnie w 7+0. Na razie nie doskwierają mi silne objawy oprócz zmęczenia i zmian w apetycie. Jestem już po usg i czytając wasza konwersacje trochę się zmartwiłam. Czy możecie napisać ile wynosił yts w waszym przypadku w 6 tygodniu? U mnie to było 4.0 i zastanawiam się czy nie za dużo??
Chyba też wolałabym jedna grupę, ciężko pisać na dwóch.Dlatego beż sensu pisać na dwóch grupach jednocześnie. Moim zdaniem zostańmy tu, zaraz będzie grupa prywatna i przeniesiemy się do prywatnej. A na fb przyjdzie czas.
My jak bedziemy szli do tesciow na obiad w nastepnym tygodniu to mamy oboje koszulki z napisami i jak tesciowe sie zjarza to mamy dla nich pudelko z kubkami"grandma and grandpa" i szpioszkiHejdzisiaj praca 9-17 potem weekend wolny. Znalazłam już na Olx ogłoszenie na moje miejsce pracy - szybko poszło
ale trudno, cieszę się ze jeszcze około miesiąca popracuje i odpocznę psychicznie.
Jutro chyba powiemy rodzicom. Chciałabym to zrobić jakoś oryginalnie ale nie mam pomysłu jak
wcześniej pisałam, że rozważałam kupić koszulkę dla siostry 4 letniej z napisem "będę ciocią", ale obawiam się że to nie wypali więc albo będą zdrapki albo kupię sobie koszulkę z rysunkiem dziecka na brzuszku, bo są takie już gotowe na necie i jak przyjadę do rodziców to zrobię po prostu tadammmmMy jak bedziemy szli do tesciow na obiad w nastepnym tygodniu to mamy oboje koszulki z napisami i jak tesciowe sie zjarza to mamy dla nich pudelko z kubkami"grandma and grandpa" i szpioszkidla moich rodzicow mamy spioszki i zdrapkie,ale niestety oni mieszkaja w PL wiec bede musiala im wyslac,a dla reszty rodziny zdrapki
![]()
Mi na forum wygodniej. Z poprzedniej ciąży mamy swój wątek zamknięty już ponad 4 lata i działa prężnie.Chyba też wolałabym jedna grupę, ciężko pisać na dwóch.
Musimy zdecydować gdzie zostajemy, pisanie tutaj i na fb nie ma sensu.
Trzymaj sięCześć, dziewczyny. Do wątku prywatnego się nie zapisuję, bo muszę się z Wami całkowicie pożegnać. Byłam dziś na wizycie - serduszko przestało bić pod koniec 9. tygodnia.
Trzymam za Was wszystkie kciuki i życzę wszystkiego dobrego!![]()