mamalina44
Zaciekawiona BB
oby tak byłoja bym poczekała . Wiem ,że to stresujące ale jeszcze jest czas na zarodek .

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oby tak byłoja bym poczekała . Wiem ,że to stresujące ale jeszcze jest czas na zarodek .
Nie dołuj się na zapas :*może znajdę kogoś jeszcze na za tydzień ale normalnie płakać mi się chcę już zaczęłam sobie wyobrażać puste jajo i koniec...![]()
U mnie jest tak samo…. Nie mam objawów to martwię się, że nie mam. Mam tak martwię się, że mamDla mnie początek ciąży jest niesamowicie stresujący , w sumie to cały pierwszy trymestr... poprzednia ciążę miałam prawie bezobjawowa i teraz jest podobnie jak dotąd co też powoduje ,że martwię się czy oby wszystko jest ok bo przecież objawów brak![]()
Czasem boli dziwnie w pachwinach. Ale przynajmniej wiem , że co się tam dzieje i nie muszę się martwićU mnie też jest na tyle delikatny, że nie muszę brać nospy![]()
Krzyż boli na pewno z przeciążenia. Mnie tak boli jak w pracy się zapomnę i coś dzwigne lub moje 20 kg szczęścia zanoszę wieczorami do jej łóżkaDziewczyny bo już panikuje trochębyłam z synem na bilansie i czekaliśmy u lekarza około 40 min -mialam cały czas go na rękach ,potem poszliśmy na cmentarz też go miałam na rękach ogólnie z godzinę miałam syna 12 kg na rękach i jak go postawiłam na nogi to zaczął mnie krzyż boleć
najbardziej boli jak się schylam. Ja już panikuje bo się naczytałam różnych głupot i nie wiem czy coś się złego dzieje czy to przeciążenie
bo zazwyczaj mąż go nosił
brzuch mnie nie boli ,plamień też nie mam
![]()
kobieta jak nie ma problemów to sobie je stworzyU mnie jest tak samo…. Nie mam objawów to martwię się, że nie mam. Mam tak martwię się, że mam![]()
Miałam tak w pierwszej ciazy. Bóle krzyża skończyły się na porodzie z bólami krzyżowymiMnie też dziś krzyż boli a nic nie dźwigałam. W ogóle ból krzyża to był mój pierwszy objaw ciąży jeszcze przed spodziewanym dniem okresu. Spokojnie, myślę że póki nie ma plamien to wszystko ok.
ma 2 latka . Jechałam dziś sama z nim autem na bilans do przychodni a synek ma złe wspomnienia z tą przychodnią (bo szczepieniaKrzyż boli na pewno z przeciążenia. Mnie tak boli jak w pracy się zapomnę i coś dzwigne lub moje 20 kg szczęścia zanoszę wieczorami do jej łóżkana początku strach dźwigać, więc może lepiej sobie tego oszczędź. Ma 2 latka ? Może spacerówka ?
też mam takie bóle i w pierwszej ciąży też miałam więc też myślę że do pewnego stopnia normalneO, to mnie zaniepokoiłaś, bo też tak mam. Ale wydaje mi się, że do pewnego stopnia to jednak jest w normie. W końcu macica się powiększa i rozciąga.