Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
też staram się tak do tej ciąży podchodzić bo najbardziej boję się kolejnej porażki a wiem jak długo wychodziłam z poprzednich. Teraz mam synka obok , on mnie potrzebuje i daje dużo siły.Dziś pierwsza wizyta w tej ciąży. Czy się stresuje? W sumie to nie. Mam takie podejście tym razem, że co ma być, to będzie i nie mam wpływu na to czy wizyta będzie udana, czy nie, wiec podchodzę do tego z dużym dystansem, żeby nie wpaść w jakąś ruinę, gdybym usłyszała coś złego. Dzisiaj np uznałam, ze w sumie to nie czuje się jakbym była w ciążyAle wszystko się okaże o 16:00, wtedy wchodzę do gabinetu.
No i jeśli ktoś dziś tez ma wizytę, to trzymam kciuki za same dobre informacje! Wysyłam Wam dobrą energię!![]()
Spokojnie, ja też nie robię. Nie widzę powodów, po co mam to analizować i się nakręcać. Będzie dobrzeKurcze czy tylko ja nie robiłam przyrostów bety?
Po pierwsze u mnie nawet przy książkowych przyrostach wcześniejsze ciążę przestawały się rozwijać więc nic ten wynik dla mnie nie znaczy.
A po drugie chciałam sobie stresu oszczędzić . Pęcherzyk już widziałam . Betę zrobiłam raz i była już 9700 więc przyrosty już i tak nie byłyby książkowe a teraz czekam na rozwój sytuacji.
Wydaje mi się trochę szybko, ale jak nie będzie widać, to przyjdziesz jeszcze raz, w końcu się pokażeDziewczyny dzisiejsza beta 2050 (15.10 998) kalkulator mowi, że przyrost jest ok. Co myślicie może jutro być coś widać na usg ? 4t6d
Pozdrawiam cieplutko![]()