Żołna
Fanka BB :)
Witaj na czerwcowych mamachDołączamJestem przerażona ale pozytywnie nastawiona.
Czytałam to forum dwa razy i dwa razy przerwałamale zawsze dawało dużo informacji i otuchy.
Teraz postanowiłam dołączyć, może tym razem się uda![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj na czerwcowych mamachDołączamJestem przerażona ale pozytywnie nastawiona.
Czytałam to forum dwa razy i dwa razy przerwałamale zawsze dawało dużo informacji i otuchy.
Teraz postanowiłam dołączyć, może tym razem się uda![]()
Teraz już będzie dobrze. MusiCiąża zaskoczenie, aktualnie jestem w trakcie diagnostyki zapalenia stawów…
Wszystkie wyniki mam dobre, od dwóch miesięcy boli mnie nadgarstek wraz z palcami u prawej dłoni.
W pn ginekolog, we wtorek reumatolog
Pierwsza ciąża pozamaciczna… druga w 9 tygodniu ostry Covid zapalenie płuc i zatrzymana.
Ciąża ,,przywieziona” z rocznicy ślubu![]()
I w mojej rodzinie i męża są same baby więc po cichu liczymy, że będzie dziewczynkaU mnie z objawow to tylko piersi i kłucie w podbrzuszu.I od samego początku mam przeczucie ze to będzie chłopiec ( może dlatego że mam już 2 córki) nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło ale ciągle siedzi mi głowie
a jak u Was? Macie jakieś przeczucia co do płci dzidziusia?
![]()
Ja też ostatnia 26.08Ostatnia miesiączka 26.08 cykle 30 dni wiec początek czerwca wychodzi
Mam nadzieje ze zostanę z Wami![]()
A właśnie. Wszędzie teraz dziewczynki się rodząI w mojej rodzinie i męża są same baby więc po cichu liczymy, że będzie dziewczynka![]()
To samo moja przyjaciółka mi powiedziała, że teraz jakieś boom na dziewczynki jestA właśnie. Wszędzie teraz dziewczynki się rodząmój syn nie ma się z kim bawić bo wszędzie dziewczynki
![]()
423 dziś. Już nie pamietam czy to dobrze czy zle, wiem ze w zakres referencyjny się łapie. W pn zrobię ponownie i chyba to ta wiecej informacji?Teraz już będzie dobrze. Musirobiłaś betę z krwi?
A jaka beta?Ja też ostatnia 26.08i też jestem po CP