Żołna
Fanka BB :)
Tak, liczy się przyrost. Na USG widac coś od ok 1000 więc duża szansa że coś zobaczysz423 dziś. Już nie pamietam czy to dobrze czy zle, wiem ze w zakres referencyjny się łapie. W pn zrobię ponownie i chyba to ta wiecej informacji?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, liczy się przyrost. Na USG widac coś od ok 1000 więc duża szansa że coś zobaczysz423 dziś. Już nie pamietam czy to dobrze czy zle, wiem ze w zakres referencyjny się łapie. W pn zrobię ponownie i chyba to ta wiecej informacji?
Po CP najpierw się martwię żeby pęcherzyk był w macicy a później cała reszta…A jaka beta?
W poniedziałek była 156, wcześniej 8 i już nie badałamA jaka beta?
Łoo matko5 i 7 latjakoś długo się zdecydować nie mogliśmy na kolejne
![]()
Dobra chylę czoła.Łoo matkoTy uważasz że to długo, u mnie jest 12 i 7 lat..
![]()
Nie wiem, ale ja mam koło 100% i tak miałam w poprzednich pojedynczych ciążach, a przy mnogiej chyba powinno być więcej. Ale też nie wiem ile :/A to jaki przyrost jest przy bliźniakach? Pytam, bo też mam zakusy![]()
Ja miałam stymulowany cykl, ale poddałam się i nie poszłam na monitoring. Przy bardzo słabym nasieniu, nawet jak było a raczej było, więcej niż 1 pęcherzyk, to raczej nie dało rady zapłodnić dwóch komórek. Dowiem się co i jak 10.10 i mam nadzieję, że wszystko ok. Powinnam mieć już serduszkoSuperu mnie niestety brak. Niby próbowałam różnych metod "na bliźniaki" ale przekonam się czy zadziałały dopiero na USG
![]()
Ja po prenatalnych powiem w pracy szefowej i kilku przyjaciołom. Reszta, w tym rodzina, dowie się jak zobaczą.Dziewczyny, a Wasi bliscy już wiedzą? Czy chcecie z tym zaczekać? U mnie tylko partner wie, a reszcie chcemy po usg powiedzieć, bo do 12 tygodnia w życiu nie wytrzymam![]()