Żołna
Fanka BB :)
Tak, liczy się przyrost. Na USG widac coś od ok 1000 więc duża szansa że coś zobaczysz423 dziś. Już nie pamietam czy to dobrze czy zle, wiem ze w zakres referencyjny się łapie. W pn zrobię ponownie i chyba to ta wiecej informacji?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, liczy się przyrost. Na USG widac coś od ok 1000 więc duża szansa że coś zobaczysz423 dziś. Już nie pamietam czy to dobrze czy zle, wiem ze w zakres referencyjny się łapie. W pn zrobię ponownie i chyba to ta wiecej informacji?
Po CP najpierw się martwię żeby pęcherzyk był w macicy a później cała reszta…A jaka beta?
W poniedziałek była 156, wcześniej 8 i już nie badałamA jaka beta?
Łoo matko5 i 7 latjakoś długo się zdecydować nie mogliśmy na kolejne
![]()
Dobra chylę czoła.Łoo matkoTy uważasz że to długo, u mnie jest 12 i 7 lat..
![]()
Nie wiem, ale ja mam koło 100% i tak miałam w poprzednich pojedynczych ciążach, a przy mnogiej chyba powinno być więcej. Ale też nie wiem ile :/A to jaki przyrost jest przy bliźniakach? Pytam, bo też mam zakusy![]()
Ja miałam stymulowany cykl, ale poddałam się i nie poszłam na monitoring. Przy bardzo słabym nasieniu, nawet jak było a raczej było, więcej niż 1 pęcherzyk, to raczej nie dało rady zapłodnić dwóch komórek. Dowiem się co i jak 10.10 i mam nadzieję, że wszystko ok. Powinnam mieć już serduszkoSuperu mnie niestety brak. Niby próbowałam różnych metod "na bliźniaki" ale przekonam się czy zadziałały dopiero na USG
![]()
Ja po prenatalnych powiem w pracy szefowej i kilku przyjaciołom. Reszta, w tym rodzina, dowie się jak zobaczą.Dziewczyny, a Wasi bliscy już wiedzą? Czy chcecie z tym zaczekać? U mnie tylko partner wie, a reszcie chcemy po usg powiedzieć, bo do 12 tygodnia w życiu nie wytrzymam![]()