reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Nie wiem, mi jest na przemian smutno i wesoło. Temp mierzyłam do wczoraj i się utrzymywała powyżej 37,2-37,3. Ale mierzyłam w pochwie. Dziś już odpuściłam bo czuję się tam obrzęknięta i stwierdziłam że wystarczy.
Myślę że zaczynam się ostro dołować tym brakiem informacji czy zarodek jest w macicy. Dziś bardzo nerwowy dzień miałam, chodzę rozdrażniona 🤷
Jutro najgorszy dzień w pracy - najwięcej godzin. Trudno muszę wytrzymać. Oby te 3 tygodnie szybko minęły bo serio nie wiem jak to wytrzymam 😫
Czwartek. Też się obawiam. Mamy wesela do wykonania. Może być ciężko.
Dzisiaj rozmawiałam z szefem. Uprzedziłam , że z dnia na dzień mogę odejść. Póki co nie planuje ale różnie może być. Pogratulował , ale powiedział , że żałuję tak dobrego pracownika. Mam powrót gwarantowany ale jakoś tak mi smutno odchodzić 😅

Ja dziś mam jazdę bo nie mam mdłości haha i już się martwię 🤣🤦‍♀️
Ja dzisiaj też mam słabe, ale lekarz mi mówił , że od magne b6 mdłości ustępują. A biorę regularnie to może dzięki temu.

Dziewczyny wy też macie wrażenie jakbyscie czuły , że coś wam w brzuchu się rusza, coś się tam dzieje ? Ruchy wiadomo.. za wcześnie 🤣 ale pewnie wszystko rośnie, przesuwa się itp.

A tak w ogóle to Wasze zdrowie proseczkiem bez alko 😭❤️🤣
image.jpg

Ja dzisiaj też mam słabe, ale lekarz mi mówił , że od magne b6 mdłości ustępują. A biorę regularnie to może dzięki temu.

Dziewczyny wy też macie wrażenie jakbyscie czuły , że coś wam w brzuchu się rusza, coś się tam dzieje ? Ruchy wiadomo.. za wcześnie 🤣 ale pewnie wszystko rośnie, przesuwa się itp.
Tak, czuję że się wnętrzności przesuwają. To właśnie to uczucie pełności o którym pisalam. Nie mam go gdy stoję, ale gdy siedzę, czuję że się tam po prostu nic nie mieści, uczucie gniecenia mam 🥴

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry