Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest 100%a na l4 ciązowym nie dostaje się przypadkiem 100%?
O dziękiJa przyjmuję euthyrox - przed ciążą 50 a teraz 75, bo skoczyło mi TSH do 3,13. Ja mam hashimoto i TSH może skakać bez leków. Teraz mi się skończyły to lekarz POZ mi wypisał on line na nfz
O ile jest się na etacie... ja jestem na działalności więc niestety już będzie mniej kolorowo.. :/a na l4 ciązowym nie dostaje się przypadkiem 100%?
Wtedy najlepiej zwiększyć składki i poczekać jak najdłużej ze zwolnieniemO ile jest się na etacie... ja jestem na działalności więc niestety już będzie mniej kolorowo..
Nie musisz, ginekolog też przepiszeO dziękia ginekolog sam może mi dać receptę? Czy muszę do endokrynologa z tym iść?
Mi się zdarzaDziewczyny a zdarza się wam mieć biegunke w ciąży? Kurcze, dzisiaj mnie trochę żołądek boli i mam dość lekka na szczęście biegunke ale wciąż, a jesteśmy na wyjeździe i drugi dzień jemy śniadanie na mieście, jakieś jajka w koszulce i na miękko itp i dzisiaj zaczęłam się bać że się zatrułamale czytam że z kolei biegunka też może występować na początku ciąży więc już sama nie wiem..
No tu byłabym ostrożna. Są jakieś obostrzenia tej podwyższonej składki i ciąży. Poradziłabym się w tej kwestii z księgową albo ZUS na infolinii anonimowo (mojemu mężowi nie raz naprawdę podpowiedzieli różne rzeczy).Wtedy najlepiej zwiększyć składki i poczekać jak najdłużej ze zwolnieniem