reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2024

reklama
Ja mam wizytę jutro, lekarz nie zlecił mi bety tylko pakiet badań na choroby morfologię mocz itp, dużo tego skoro dał 50/50 ale ok…
Nie miałam praktycznie żadnych objawów poza nabrzmiałymi i czasem bolącymi piersiami ale tendencja raczej malejąca jeśli o ból chodzi…
Dzis od rana mi mega niedobrze 🤢 nie wiem czy cieszyć się czy nie… poczekam na bete wrzucę w kalkulator i jakoś do jutra przetrwam a może zwariuje 🤪
Może ze stresu mi niedobrze 🤷‍♀️ ale jest tez szansa ze będzie ok 🥹

Ja mam tak samo oprócz cyckow i uderzeń gorąca to czuje się normalnie jak nie w ciazy 😅 Robię dzisiaj betę ostatnia przed wizytą i jakoś tak mam złe przeczucia 🤐
Będzie dobrze. W pierwszej ciąży nie miałam objawów po za brakiem miesiączki i urodziłam synka. Każda kobieta inaczej znosi ciążę

Ja mam wizytę jutro, lekarz nie zlecił mi bety tylko pakiet badań na choroby morfologię mocz itp, dużo tego skoro dał 50/50 ale ok…
Nie miałam praktycznie żadnych objawów poza nabrzmiałymi i czasem bolącymi piersiami ale tendencja raczej malejąca jeśli o ból chodzi…
Dzis od rana mi mega niedobrze 🤢 nie wiem czy cieszyć się czy nie… poczekam na bete wrzucę w kalkulator i jakoś do jutra przetrwam a może zwariuje 🤪
No serio można zwariować 🤣😅 Ale trzeba być dobrej myśli i tego się trzymać ☺️

reklama
Bożeee... Dziewczyna na sali obok idzie do łyżeczkowania 6+5 ... Ale u niej jakiegoś pęcherzyka nie ma co powinien już być. Tak się boje o nas 🥺 już zaczynam na nowo świrować🥺
u ciebie był pęcherzyk więc zupełnie inna sytuacja, łyżeczkowanie się robi jak się sama macica nie oczyszcza, robili ci betę?

Do góry