• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Ja dziś rano robiłam wyniki krwi, bo naprawdę kiepsko się czułam. Słabo płyny przyjmuję, wszystko zwracam. Po konsultacji z lekarzem po wynikach kazał jechać na IP. Na izbie zrobili mi jeszcze raz badania, dali 1 litr kroplówek, jeszcze lek jakiś, usg i do domu. Po tych kroplówkach się w końcu lepiej czuję. Tak bym chciała żeby mi to już minęło i czuć się normalnie.

Ja dziś rano robiłam wyniki krwi, bo naprawdę kiepsko się czułam. Słabo płyny przyjmuję, wszystko zwracam. Po konsultacji z lekarzem po wynikach kazał jechać na IP. Na izbie zrobili mi jeszcze raz badania, dali 1 litr kroplówek, jeszcze lek jakiś, usg i do domu. Po tych kroplówkach się w końcu lepiej czuję. Tak bym chciała żeby mi to już minęło i czuć się normalnie.
W którym jesteś tygodniu? U mnie 5-7 tydzień tragedia. Teraz jestem w 8 i jest lepiej 🤞

I chyba jednak nie będę chodzić do dwóch lekarzy bo ostatnio na usg zarodek wychodzil 2 dni mlodszy a wczoraj 3 dni. I znowu stres że słabo urósł.. i w ogóle ten pęcherzyk ciążowy wyszedł na chyba 9 tydzień. Myślicie ze to ma znaczenie ?

I chyba jednak nie będę chodzić do dwóch lekarzy bo ostatnio na usg zarodek wychodzil 2 dni mlodszy a wczoraj 3 dni. I znowu stres że słabo urósł.. i w ogóle ten pęcherzyk ciążowy wyszedł na chyba 9 tydzień. Myślicie ze to ma znaczenie ?
Ja myślę, że powinnaś się trzymać tego swojego zaufanego lekarza, każdy ma inny sprzęt i technikę na pewno

reklama
ja rozumiem stres, ale dlaczego nie zapytałaś o to lekarza tylko nas? 🫣 musisz zaufać swojemu lekarzowi, jednemu albo drugiemu, zadać wszystkie pytania podczas wizyty i jak mówią że wszystko jest okej to się nie stresować o każdą drobnostkę 😘

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry