Marta Antoś
Aktywna w BB
Ok tak. Ja aktualnie jeszcze pracuje ale coś czuję,że długo nie dam rady. Ciągnie podbrzusze i bolą plecy..Wy też tak macie że jak chwilę dłużej pochodzicie to ciągnie was podbrzusze ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok tak. Ja aktualnie jeszcze pracuje ale coś czuję,że długo nie dam rady. Ciągnie podbrzusze i bolą plecy..Wy też tak macie że jak chwilę dłużej pochodzicie to ciągnie was podbrzusze ?![]()
ja pójdę na 30 min i tak mnie ciągnie i jajniki też odczuwam masakraOk tak. Ja aktualnie jeszcze pracuje ale coś czuję,że długo nie dam rady. Ciągnie podbrzusze i bolą plecy..
Brązowym plamieniem nie ma co się zamartwiać, bierzesz jakiś progesteron? Ja trzeci tydzień mam plamienia, w poprzedniej cięży tak samo, u niektórych to normalne i tak mają. Jak się nie nasila i to było incydentalne to zaczekaj do poniedziałku ale jak zobaczysz, że jest tego więcej to jedź na izbę.Mam jakieś bardzo małe brązowe plamienie- dosłownie kropla. Wizyta u ginekologa planowana na poniedziałek. Niby w pierwszym trymestrze (7+2) niewielkie plamienie jest normalne, ale ja jestem panikarajechałybyście gdzieś wcześniej to sprawdzić?
Najlepiej iść do ginekologa, bo te leki bez recepty są mało skuteczne.a co można brać na infekcję intymna jak piecze?
o to właśnie invag mam w domu, ale myślisz, że to pomoże jak mam pieczenie pochwy?Polecam Wam też profilaktycznie probiotyk dopochwowy Invag.
jak często go brać ?Polecam Wam też profilaktycznie probiotyk dopochwowy Invag.