kamilaa919
Fanka BB :)
Ja na szczęście tyje w miarę proporcjonalnie, choć najszybciej się odklada w udachJa to może z 2kg przebrałam maxymalnie , wolałabym więcej ale proporcjonalnie a nie że w brzuch zawsze heh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja na szczęście tyje w miarę proporcjonalnie, choć najszybciej się odklada w udachJa to może z 2kg przebrałam maxymalnie , wolałabym więcej ale proporcjonalnie a nie że w brzuch zawsze heh
Tak, właśnie pozdrawiam z nad kanapki z majonezemDziewczyny jecie sklepowy majonez w ciąży? Chodzi mi o Winiary.
SmacznegoTak, właśnie pozdrawiam z nad kanapki z majonezem![]()
Co za okropna wiadomośćByłam dzisiaj na wizycie 7+4. Brak akcji serca i duży krwiakpowiedział żeby się zgłosić w niedzielę na dyżur do niego do szpitala na usuwanie...
Straszna wiadomość, przykro mi bardzoByłam dzisiaj na wizycie 7+4. Brak akcji serca i duży krwiakpowiedział żeby się zgłosić w niedzielę na dyżur do niego do szpitala na usuwanie...
bardzo mi przykroByłam dzisiaj na wizycie 7+4. Brak akcji serca i duży krwiakpowiedział żeby się zgłosić w niedzielę na dyżur do niego do szpitala na usuwanie...
WspółczujęByłam dzisiaj na wizycie 7+4. Brak akcji serca i duży krwiakpowiedział żeby się zgłosić w niedzielę na dyżur do niego do szpitala na usuwanie...
bardzo mi przykro. Ściskam Cię mocnoByłam dzisiaj na wizycie 7+4. Brak akcji serca i duży krwiakpowiedział żeby się zgłosić w niedzielę na dyżur do niego do szpitala na usuwanie...