Peauela
Moderator
Ja miałam tylko jedną wizytęBoże Wy wszystkie tak daleko, a ja dalej czekam na drugą wizytę i się nie mogę doczekać

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam tylko jedną wizytęBoże Wy wszystkie tak daleko, a ja dalej czekam na drugą wizytę i się nie mogę doczekać
Ja miałam dokładnie to samoJa nie wiem kiedy z choroby wyjdę ponad 2tyg się mecze z zatokami a od paru dni mam taki duszący kaszel w nocy i nawet jak zasnę to mnie budzi że przez myśl już mi krztusiec przeszedł ...
No właśnie.. Ja mam akurat termin na sam środek miesiąca, do następnej wizyty jeszcze 10 dni, ale może szybko zleciJa miałam tylko jedną wizytę20 listopada będę w 10tc więc wcale nie tak „do przodu” ale pamiętaj że jedna może mieć termin na 1 czerwca inna na 30 więc w sumie wiek ciąży może być różny o 4 tygodnie
![]()
Nospe?Ja miałam dokładnie to samoi też mnie tak trzymało.
Na ten kaszel duszący w nocy farmaceutka mi poleciła nospe i faktycznie ku mojemu zdziwieniu działało.
Mi pokazuje, że nie znaleziono grupy.Dziewczyny, założyłam grupę, bo nikt nie odpowiadał.
Jak wszystkie chętne się zapiszą i będziecie wolały przejść na taki założony przez administrację to zrobimy listę i wyślemy.
Mi pokazuje, że nie znaleziono grupy.