Oo to będzie jazda bez trzymanki na początku ale potem to super się będą razem bawić.U mnie będzie różnica 1,5 roku![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oo to będzie jazda bez trzymanki na początku ale potem to super się będą razem bawić.U mnie będzie różnica 1,5 roku![]()
Super że się udało szybko zajśćJa miałam detektor w poprzedniej ciąży z racji poronienia wcześniejszego i dla mnie strzał w 10. Całą ciążę żyłam w strachu,bo poprzednią nosiłam 3 tygodnie
Ja to samo. W ogóle mówiłam,że więcej dzieci nie chceSiostra urodziła córkę i nagle do mnie dotarło,że ja też chcę jeszcze
Synek kończy 31.12 4 latka. Uświadomiłam sobie,że za szybko czas leci i zaraz mi ucieknie z domu
To była szybka decyzja.
dla mnie będzie to pierwszy bobasA czy dla którejś z Was to będzie pierwsze dziecko? Bo czuję się nagle osamotniona![]()
Dla mnieA czy dla którejś z Was to będzie pierwsze dziecko? Bo czuję się nagle osamotniona![]()
Mnie też nie bolą, już z 1,5 tygodniaDziewczyny,czy piersi bola was ciągle tak samo mocno? Mnie bolały na samym początku a teraz jakos przestały.![]()
mnie raz bolą raz nie, w ciągu dnia tylko przy dotyku mocnym, a w nocy potrafią mocno boleć, takie ciągnięcie czuje jak się przebudzę.Dziewczyny,czy piersi bola was ciągle tak samo mocno? Mnie bolały na samym początku a teraz jakos przestały.![]()
Uff widocznie tak może byćMnie też nie bolą, już z 1,5 tygodnia