reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2025

Nasza mała na wieczór ma cluster feeling i karmimy się baaaardzo często butelką bo dokarmiam mm (te wieczory bywają ciężkie). My chodzimy spać około północy i ona też tak zasypia. Letycja śpi do około 4:30 ( przez te kilka godzin się wysypiam), następnie karmimy się piersią, potem jeszcze raz karmienie i wstajemy około 8, czasami później.

reklama
Dziewczyny wyszla u nas skaza białkowa, znaczy wysypka. Polozna mowila ze to przez to ze duzo mleka pije, kazała smarować ectokremem, mowila ze sie przebiałkował od tego.

Z reguły skaza zaczyna się od polików no i to alergia na krowie mleko, więc nie że dużo je a ma alergię i wtedy takie mleko by trzeba było zmienić na inne bez ml.
na policzkach mial wczesniej trądzik, teraz nie ma czerwonych policzków tylko taka tarka jeszcze została, jak palcem sie dotyka

na policzkach mial wczesniej trądzik, teraz nie ma czerwonych policzków tylko taka tarka jeszcze została, jak palcem sie dotyka
No te krostki też muszą się wysuszyć te trądzikowe i z czasem będzie gładka skóra.
Wysypkę odczekaj , nie wiem w jakim ma dokładnie miejscu, pampersy zmieniłaś markę ? Płyn do prania ? Wy płyn do prania płukania ?

reklama
No te krostki też muszą się wysuszyć te trądzikowe i z czasem będzie gładka skóra.
Wysypkę odczekaj , nie wiem w jakim ma dokładnie miejscu, pampersy zmieniłaś markę ? Płyn do prania ? Wy płyn do prania płukania ?
wszystko takie samo, na udach nie ma zaczerwienienia, taka sama tarka jest jak na buzi, nie mam jak zdjęcia zrobić bo juz spi.

Do góry