matkaniewariatka
Fanka BB :)
wtf!!?! i co masz ze sobą zrobić? powalona sytuacjaNie zostałam przyjęta do szpitala! Brak miejsc.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wtf!!?! i co masz ze sobą zrobić? powalona sytuacjaNie zostałam przyjęta do szpitala! Brak miejsc.
To jest stan niebezpieczny dla ciebie. Kpina jakaś, powinni cię przyjąć! Mogę polecić żeby zarządała pisemnej odmowy przyjęcia. Koniecznie dzwoń na pogotowie lub jedź na sor jak będziesz czuła, że twój stan się pogarszaNie zostałam przyjęta do szpitala! Brak miejsc.
Ja robiłam ostatnio komplet badań, polecam od siebie.Dziewczyny robiące prywatnie badania krwi to w alabie jest akurat promocja i wychodzi taniej ten pakiet ciazowy tych pierwszych badań typu kida cytomegalia toxo itd![]()
Za mną 3 ciążę robilam badania w diagnostyce i alabie. Teraz 4 i było ok do tej poryDziewczyny, nie róbcie badań krwi w alabie czy diagnostyce. Szczególnie typu cytomegalia albo toxo. Tam wyniki wychodzą fałszywie pozytywne w 70%, a później jest niepotrzebny strach. Wczoraj rozmawiałam o tym z moją lekarką i poleca robić te badania najlepiej w laboratorium w szpitalu. I zwykle te badania wychodzą o połowę taniej niż w np diagnostyce.
Mi przez 9 miesięcy wychodziło zakażenie CMV w diagnostyce, więc nie mogłam się starać o dziecko, wiadomo. Wyniki w laboratorium w szpitalu wyszły negatywne. Tyle czasu zmarnowanych, i kasy też