czubaczeq
Zaangażowana w BB
Hej@czubaczeq jak się masz? Jak badania w szpitalu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej@czubaczeq jak się masz? Jak badania w szpitalu?
W sensie, że będąc w tej ciąży miałaś cytomegalię czy ogólnie, że już jesteś po zakażeniu pierwotnym?Hejwyszłam dzis że szpitala, zwiększyli mi po prostu dawkę dopegytu i mam się oszczędzać. Nie dostałam wypisu więc nie wiem jak wyniki wszystkich badań ale na pewno powiedział że ponoć jestem po cytomegalii ale wszystko było na szybko załatwiane bo mieli dzisiaj kocioł. Miałam na odchodne USG przez brzuszek już i dostałam zdjęcia pamiątkowe
dzidzia sobie majta rączkami i nóżkami. 6 grudnia mam USG genetyczne i pappa a 16 grudnia kolejna wizyta
![]()
Właśnie tego mi nie powiedział nawet nie dostałam wyników badań bo nie zdążyły zrobić wypisu :/W sensie, że będąc w tej ciąży miałaś cytomegalię czy ogólnie, że już jesteś po zakażeniu pierwotnym?
Bo to ważne jestWłaśnie tego mi nie powiedział nawet nie dostałam wyników badań bo nie zdążyły zrobić wypisu :/
Też się czuję jak nastolatka z pierwszym trądzikiem na twarzyJa niestety nie pomogę bo na cukrzycy się kompletnie nie znam.. nigdy nie miałam.
Mam tak okropną cerę że czuję się jakbym miała 15 lat.. ja ogólnie mam tendencję do trądziku jak tylko sobie pozwolę na odrobinę słodkiego dlatego nie jem prawie wcale.. a teraz w ciąży całkowicie ograniczyłam ale to pewnie wina hormonów.. ech no cóż ratuje się maseczkami, kremami z dobrym skladem
Itd ale już nic więcej nie zdziałam..
O to u mnie broda najbardziej i delikatnie policzkimi też wysypało całe czołonawet niacynobaze kupiłam w desperacji
po jednym użyciu efektu brak jak coś.
6 grudnia będę w tym mieście na badaniach genetycznych to wtedy dopiero odbioręBo to ważne jesta będziesz mogła podejść któregoś dnia po wypis?
To badanie jest też zlecane normalnie przez ginekologa w tym pakiecie przed 10 tyg więc jeśli masz te wyniki to zobacz tam. Ja miałam je zlecone na 1 wizycie z grupą krwi, tymi wirusowymi itd6 grudnia będę w tym mieście na badaniach genetycznych to wtedy dopiero odbiorę![]()