reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Jestem po prenatalnych wszystkie ryzyka niskie potwierdzona zdrowa córeczka👑🩷. Zmienił mi się termin na 31.05.2026 ale zostaje z wami ❤️

Załączniki

• IMG_9980.jpeg
    IMG_9980.jpeg
    504,1 KB · Wyświetleń: 30
I serio na usg bylo już widać że dziewczynka?:) pamiętam że w poprzedniej ciazy lekarz mówił mi że on nawet nie mówi o płci w tym tygodniu:D
Miałam wcześniej Nifty i wyszło ze dziewczynka dziś lekarz potwierdził 😅 Ale tez powiedział że te testy są na tyle czułe że tu nie będzie wątpliwości. Gdybyśmy nie mieli tych badań nie dałby nam 100% gwarancji

Ja dziś mam prenatalne już się trochę stresuje 🫣 dobrze że zrobiłam wcześniej Nift

Jestem po prenatalnych wszystkie ryzyka niskie potwierdzona zdrowa córeczka👑🩷. Zmienił mi się termin na 31.05.2026 ale zostaje z wami ❤️
Super wiadomości ❤️ cieszę się mam nadzieję że i u nas tak bèdzie badanie 1 grudnia już się troszkę bojè choć z drugiej strony bardzo lubię widzieć Dziecko tak.dokladnie w czasie takich badań to taka radość też...

reklama
Miałam wcześniej Nifty i wyszło ze dziewczynka dziś lekarz potwierdził 😅 Ale tez powiedział że te testy są na tyle czułe że tu nie będzie wątpliwości. Gdybyśmy nie mieli tych badań nie dałby nam 100% gwarancji
Na Nifty dają skierowanie, czy samemu trzeba? Ile to kosztuje i gdzie i jakie najlepiej ? Co dają? :D

Do góry