Natka963
Fanka BB :)
Daj znać jak prenatalne, trzymamy kciukiJa dziś mam prenatalne już się trochę stresujedobrze że zrobiłam wcześniej Nifty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daj znać jak prenatalne, trzymamy kciukiJa dziś mam prenatalne już się trochę stresujedobrze że zrobiłam wcześniej Nifty
Jestem po prenatalnych wszystkie ryzyka niskie potwierdzona zdrowa córeczka. Zmienił mi się termin na 31.05.2026 ale zostaje z wami
![]()
Ale suuuperJestem po prenatalnych wszystkie ryzyka niskie potwierdzona zdrowa córeczka. Zmienił mi się termin na 31.05.2026 ale zostaje z wami
![]()
Bosko!Jestem po prenatalnych wszystkie ryzyka niskie potwierdzona zdrowa córeczka. Zmienił mi się termin na 31.05.2026 ale zostaje z wami
![]()
I serio na usg bylo już widać że dziewczynka?Jestem po prenatalnych wszystkie ryzyka niskie potwierdzona zdrowa córeczka. Zmienił mi się termin na 31.05.2026 ale zostaje z wami
![]()
Miałam wcześniej Nifty i wyszło ze dziewczynka dziś lekarz potwierdziłI serio na usg bylo już widać że dziewczynka?pamiętam że w poprzedniej ciazy lekarz mówił mi że on nawet nie mówi o płci w tym tygodniu
![]()
doskonale! jaka ślicznośćJestem po prenatalnych wszystkie ryzyka niskie potwierdzona zdrowa córeczka. Zmienił mi się termin na 31.05.2026 ale zostaje z wami
![]()
Ja dziś mam prenatalne już się trochę stresujedobrze że zrobiłam wcześniej Nift
Super wiadomościJestem po prenatalnych wszystkie ryzyka niskie potwierdzona zdrowa córeczka. Zmienił mi się termin na 31.05.2026 ale zostaje z wami
![]()
Na Nifty dają skierowanie, czy samemu trzeba? Ile to kosztuje i gdzie i jakie najlepiej ? Co dają?Miałam wcześniej Nifty i wyszło ze dziewczynka dziś lekarz potwierdziłAle tez powiedział że te testy są na tyle czułe że tu nie będzie wątpliwości. Gdybyśmy nie mieli tych badań nie dałby nam 100% gwarancji