reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

dziękuję 😘 a Ty plamisz dalej? 😘 u mnie na razie cisza. brzuch mnie lekko ćmi ale to chyba jelita ze stresu 🙈
Całe szczęście już nie, ale zapisałam się do lekarza na wszelki wypadek, żeby to skonsultować. Na początku już mi się to zdarzyło, ale wtedy krew była faktycznie czerwona - dostałam duphaston + rutinoscorbin.

reklama
dziewczyny, macie doświadczenie z jednorazowym plamieniem, takim widocznym tylko na papierze toaletowym? jutro mam rano wizytę, zdarzyło się to dziś raz jakieś pół godziny temu i od tego czasu nic. nie wiem czy czekać i obserwować i jak nic nie będzie to pojechać jutro rano na wizytę dopiero? jak się powtórzy to podjadę do szpitala dziś, ale na ten moment nie wiem. wczoraj był seks, zastanawiam się czy to nie podrażnienie szyjki. w poprzedniej ciąży po badaniu ginekologicznym plamiłam, ale z godzinę po, a nie ponad dobę po.
Ja tak miałam w poprzedniej donoszonej ciąży. Doba po seksie plamienie. Wszystko było ok później ale wtedy od razu pojechałam do szpitala, bo byłam już po 2 poronieniach. Teraz bym spokojnie czekała do wizyty:)

dzięki dziewczyny 😘 zostałam w domu i czekam na wizytę jutro rano. trzymajcie proszę kciuki ❤️ nie powtórzyło się, czuję jedynie lekkie napięcie w podbrzuszu, ale nie wiem na ile to moje standardowe uczucie związane z więzadłami, a na ile stres, albo coś jeszcze innego. w każdym razie to nie ból, napisałam też smsa do mojej lekarki i dzwoniła żeby czekać spokojnie do jutra jak tak szybko samo się wyciszyło.

Hej, proszę dziś o trzymanie kciuków, bo jadę niedługo na prenatalne. Nocka nieprzespana zbytnio, oby było wszystko w porządku. 🥲

Trzymam :) ja też niedługo ruszyłam na wizytę i już mi mega niedobrze ze stresu 🙁

dziewczyny kciuki 😘 dawajcie znać po.

my już po wizycie. wszystko dobrze z bobasem, za 3 tyg mam się umawiać na prenatalne 🥹
plamienie było albo kontaktowe po seksie albo z uwagi na to, że miałam bardzo niejednorodne endometrium i się coś tam jeszcze oczyszcza - ale z wizyty na wizytę przebudowuje się i coraz lepiej wygląda, a bąbel rośnie idealnie 🥹
wg usg dziś 9+0

Załączniki

• IMG_8622.jpeg
    IMG_8622.jpeg
    554,9 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Do góry