reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

Hej, dołączam do Was:) jestem po 2 pustych jajach, później ciąża donoszona, 2 miesiące temu biochem, a dziś 5+2. Termin mam z OM na 19.06 choć owulację miałam dużo później niż zwykle. Idę na betę we wtorek, a na wizytę w środę. Wcześniej beta na samym początku rosła ładnie i już nie sprawdzałam 😅

reklama
Hej, dołączam do Was:) jestem po 2 pustych jajach, później ciąża donoszona, 2 miesiące temu biochem, a dziś 5+2. Termin mam z OM na 19.06 choć owulację miałam dużo później niż zwykle. Idę na betę we wtorek, a na wizytę w środę. Wcześniej beta na samym początku rosła ładnie i już nie sprawdzałam 😅
Hej, jak objawiały się puste jaja? Wychodziło to jakoś z bety czy dopiero na wizytach u lekarza? Czy do poronienia dochodzi samoistnie, czy potrzebny jest zabieg?
Przepraszam, że pytam mam nadzieję, że mnie to nie spotka ale różne ma myśli człowiek w głowie.. Dopiero w środę drugie USG, na poprzednim sam pęcherzyk 5+0 i nie chciałabym usłyszeć takiej informacji od lekarza 🤞🏼😊
Trzymamy kciuki za Ciebie żeby wszystko było dobrze, mamy podobny etap ja dziś 5+4 i też w środę właśnie wizyta ♥️

Hej, jak objawiały się puste jaja? Wychodziło to jakoś z bety czy dopiero na wizytach u lekarza? Czy do poronienia dochodzi samoistnie, czy potrzebny jest zabieg?
Przepraszam, że pytam mam nadzieję, że mnie to nie spotka ale różne ma myśli człowiek w głowie.. Dopiero w środę drugie USG, na poprzednim sam pęcherzyk 5+0 i nie chciałabym usłyszeć takiej informacji od lekarza 🤞🏼😊
Trzymamy kciuki za Ciebie żeby wszystko było dobrze, mamy podobny etap ja dziś 5+4 i też w środę właśnie wizyta ♥️
U mnie puste jajo objawiło się tym, że beta zatrzymała się na poziomie około 1200-1400 nie pamiętam . I 3 dni była taka sama albo kilka jednostek mniejsza no i to już byl bodajże 6 tydzień a pęcherzyk duży i brak ciałka żółtego nawet. Dostałam tabletki na wywołanie poronienia a później miałam lyzeczkowanie i tak. Ale kochana nie dokładaj sobie zmartwień ♥️

Dwa razy na wizytach w 7 oraz 8 tygodniu na usg było puste jajo. Beta elegancko rosła do 22 i 23 tysiecy, miałam wszystkie objawy ciążowe. Dwukrotnie musiałam mieć zabieg, bo po tabletkach nic nie ruszyło.

Dwa razy na wizytach w 7 oraz 8 tygodniu na usg było puste jajo. Beta elegancko rosła do 22 i 23 tysiecy, miałam wszystkie objawy ciążowe. Dwukrotnie musiałam mieć zabieg, bo po tabletkach nic nie ruszyło.
Masakra, współczuję.. Tym razem jeśli i będzie inaczej! @czubaczeq A ja też jeszcze nie wiem czy zarodek będzie na kolejnej wizycie, ale staram się myśleć pozytywnie i musi się pokazać 🤞🏼♥️

nie możemy sobie tego robić, dziewczyny. nie mamy żadnego wpływu na to jak sytuacja się potoczy, ale na pewno nie pomoże nam nakręcanie 😘 ja też mam za sobą historię, więc rozumiem lęk.

wybieram się dziś na betę trzecią, ale czuję się tak gownianie chorobowo i po nieprzespanej nocy, że zaczynam się wahać czy iść i czy na pewno mi to zapewni jakiś spokój na kolejny tydzień czy po prostu poczekać aż będę mogła sprawdzić czy pęcherzyk jest w macicy 🙈 zrobiłam jeszcze jeden test, kreska już prawie tak ciemna jak kontrolna. mam czas na decyzję do południa, na razie odprowadziłam córeczkę do przedszkola i idę pracować resztkami sił.

a nie napisałam tego wcześniej: mi wypada termin na 26.06., ale też będzie cc, więc wcześniej. pierwszy poród sam się rozpoczął 37+3.

Dzień dobry w nowym tygodniu. Mam nadzieję, że będzie dla nas łaskawy😅
Ja dziś mam wizytę, umawiana na szybko. Wyniki moczu wyszły mi kiepskie, do tego podejrzewam, że zaczyna się u mnie rozkręcać jakaś infekcja 😫 również liczę, że zobaczę na usg chociaż pęcherzyk 🤞🏻mam mega stres

Dzień dobry w nowym tygodniu. Mam nadzieję, że będzie dla nas łaskawy😅
Ja dziś mam wizytę, umawiana na szybko. Wyniki moczu wyszły mi kiepskie, do tego podejrzewam, że zaczyna się u mnie rozkręcać jakaś infekcja 😫 również liczę, że zobaczę na usg chociaż pęcherzyk 🤞🏻mam mega stres
kciuki! o której masz?❤ który to dzis tc?

reklama
Do góry