• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
nie możemy sobie tego robić, dziewczyny. nie mamy żadnego wpływu na to jak sytuacja się potoczy, ale na pewno nie pomoże nam nakręcanie 😘 ja też mam za sobą historię, więc rozumiem lęk.

wybieram się dziś na betę trzecią, ale czuję się tak gownianie chorobowo i po nieprzespanej nocy, że zaczynam się wahać czy iść i czy na pewno mi to zapewni jakiś spokój na kolejny tydzień czy po prostu poczekać aż będę mogła sprawdzić czy pęcherzyk jest w macicy 🙈 zrobiłam jeszcze jeden test, kreska już prawie tak ciemna jak kontrolna. mam czas na decyzję do południa, na razie odprowadziłam córeczkę do przedszkola i idę pracować resztkami sił.

a nie napisałam tego wcześniej: mi wypada termin na 26.06., ale też będzie cc, więc wcześniej. pierwszy poród sam się rozpoczął 37+3.
Ja też dzisiaj lecę na betę, zbadać pierwszy przyrost. Myślę, że te sprawdzenie bety 3 razy jest jak najbardziej na miejscu 😁

Ja nie wiem co mam powiedzieć mam 4latke 10latkq i 8latke i muszę udawać że wszystko git bo jeszcze nie zamierzam nic mowic:D a bywa ciezko;D na wieczór mi tak brzuch wywala ze masakra i najmlodsza się mnie pytała już czy nam dzidziusia w brzuchu i musialam ściemnić że się najadlam:D
No ale samopoczucie bez zmian. Od 10 października dzien w dzień od rana do wieczora mi niedobrze:(

Ja mam, biorę oba te leki:)
i bierzesz je od poczatku, tak?:) jakieś nowe zalecenia podobno są że acard od 12 tc, ale ja biorę od owulacji, więc już nie odstawiam.

O 13:50 😬 mam 4+3, ale owulację miałam 12dc, pozytywny test 21dc więc liczę, że jednak coś tam będzie
no przecież my mamy ten sam tc 😅 tylko ja kilka dni później owulację. trzymam kciuki, dawaj znać!😍 jak beta jest w okolicy 1000-1500 to na pewno będzie widać
Ja też dzisiaj lecę na betę, zbadać pierwszy przyrost. Myślę, że te sprawdzenie bety 3 razy jest jak najbardziej na miejscu 😁
no dobra, pójdę 😅

i bierzesz je od poczatku, tak?:) jakieś nowe zalecenia podobno są że acard od 12 tc, ale ja biorę od owulacji, więc już nie odstawiam.

no przecież my mamy ten sam tc 😅 tylko ja kilka dni później owulację. trzymam kciuki, dawaj znać!😍 jak beta jest w okolicy 1000-1500 to na pewno będzie widać

no dobra, pójdę 😅
Ja mam acard zaraz po miesiączce, a Clexane okoloowulacyjnie zaczynam:)

Ja nie wiem co mam powiedzieć mam 4latke 10latkq i 8latke i muszę udawać że wszystko git bo jeszcze nie zamierzam nic mowic:D a bywa ciezko;D na wieczór mi tak brzuch wywala ze masakra i najmlodsza się mnie pytała już czy nam dzidziusia w brzuchu i musialam ściemnić że się najadlam:D
No ale samopoczucie bez zmian. Od 10 października dzien w dzień od rana do wieczora mi niedobrze:(
Trzymam kciuki żebyś szybko poczuła się lepiej ❤️ja też ściemiamj, nie chcemy jeszcze mówić Dziewczynkom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry