reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
nie możemy sobie tego robić, dziewczyny. nie mamy żadnego wpływu na to jak sytuacja się potoczy, ale na pewno nie pomoże nam nakręcanie 😘 ja też mam za sobą historię, więc rozumiem lęk.

wybieram się dziś na betę trzecią, ale czuję się tak gownianie chorobowo i po nieprzespanej nocy, że zaczynam się wahać czy iść i czy na pewno mi to zapewni jakiś spokój na kolejny tydzień czy po prostu poczekać aż będę mogła sprawdzić czy pęcherzyk jest w macicy 🙈 zrobiłam jeszcze jeden test, kreska już prawie tak ciemna jak kontrolna. mam czas na decyzję do południa, na razie odprowadziłam córeczkę do przedszkola i idę pracować resztkami sił.

a nie napisałam tego wcześniej: mi wypada termin na 26.06., ale też będzie cc, więc wcześniej. pierwszy poród sam się rozpoczął 37+3.
Ja też dzisiaj lecę na betę, zbadać pierwszy przyrost. Myślę, że te sprawdzenie bety 3 razy jest jak najbardziej na miejscu 😁

Ja nie wiem co mam powiedzieć mam 4latke 10latkq i 8latke i muszę udawać że wszystko git bo jeszcze nie zamierzam nic mowic:D a bywa ciezko;D na wieczór mi tak brzuch wywala ze masakra i najmlodsza się mnie pytała już czy nam dzidziusia w brzuchu i musialam ściemnić że się najadlam:D
No ale samopoczucie bez zmian. Od 10 października dzien w dzień od rana do wieczora mi niedobrze:(

Ja mam, biorę oba te leki:)
i bierzesz je od poczatku, tak?:) jakieś nowe zalecenia podobno są że acard od 12 tc, ale ja biorę od owulacji, więc już nie odstawiam.

O 13:50 😬 mam 4+3, ale owulację miałam 12dc, pozytywny test 21dc więc liczę, że jednak coś tam będzie
no przecież my mamy ten sam tc 😅 tylko ja kilka dni później owulację. trzymam kciuki, dawaj znać!😍 jak beta jest w okolicy 1000-1500 to na pewno będzie widać
Ja też dzisiaj lecę na betę, zbadać pierwszy przyrost. Myślę, że te sprawdzenie bety 3 razy jest jak najbardziej na miejscu 😁
no dobra, pójdę 😅

i bierzesz je od poczatku, tak?:) jakieś nowe zalecenia podobno są że acard od 12 tc, ale ja biorę od owulacji, więc już nie odstawiam.

no przecież my mamy ten sam tc 😅 tylko ja kilka dni później owulację. trzymam kciuki, dawaj znać!😍 jak beta jest w okolicy 1000-1500 to na pewno będzie widać

no dobra, pójdę 😅
Ja mam acard zaraz po miesiączce, a Clexane okoloowulacyjnie zaczynam:)

Ja nie wiem co mam powiedzieć mam 4latke 10latkq i 8latke i muszę udawać że wszystko git bo jeszcze nie zamierzam nic mowic:D a bywa ciezko;D na wieczór mi tak brzuch wywala ze masakra i najmlodsza się mnie pytała już czy nam dzidziusia w brzuchu i musialam ściemnić że się najadlam:D
No ale samopoczucie bez zmian. Od 10 października dzien w dzień od rana do wieczora mi niedobrze:(
Trzymam kciuki żebyś szybko poczuła się lepiej ❤️ja też ściemiamj, nie chcemy jeszcze mówić Dziewczynkom

reklama
Do góry