Też chętnie podpytam o Wasze sposoby na przetrwanie, u mnie 2latka i 7 latka a mi na okrągło słabo i niedobrzeGratulacjejak tylko znajdziesz sposób na przetrwanie z córką to daj znać, u mnie na pokładzie energiczny 2,5 latek i mamoza na całego
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Też chętnie podpytam o Wasze sposoby na przetrwanie, u mnie 2latka i 7 latka a mi na okrągło słabo i niedobrzeGratulacjejak tylko znajdziesz sposób na przetrwanie z córką to daj znać, u mnie na pokładzie energiczny 2,5 latek i mamoza na całego
![]()
O 13:50kciuki! o której masz?❤ który to dzis tc?
Ja też dzisiaj lecę na betę, zbadać pierwszy przyrost. Myślę, że te sprawdzenie bety 3 razy jest jak najbardziej na miejscunie możemy sobie tego robić, dziewczyny. nie mamy żadnego wpływu na to jak sytuacja się potoczy, ale na pewno nie pomoże nam nakręcanieja też mam za sobą historię, więc rozumiem lęk.
wybieram się dziś na betę trzecią, ale czuję się tak gownianie chorobowo i po nieprzespanej nocy, że zaczynam się wahać czy iść i czy na pewno mi to zapewni jakiś spokój na kolejny tydzień czy po prostu poczekać aż będę mogła sprawdzić czy pęcherzyk jest w macicyzrobiłam jeszcze jeden test, kreska już prawie tak ciemna jak kontrolna. mam czas na decyzję do południa, na razie odprowadziłam córeczkę do przedszkola i idę pracować resztkami sił.
a nie napisałam tego wcześniej: mi wypada termin na 26.06., ale też będzie cc, więc wcześniej. pierwszy poród sam się rozpoczął 37+3.
i bierzesz je od poczatku, tak?Ja mam, biorę oba te leki![]()
no przecież my mamy ten sam tcO 13:50mam 4+3, ale owulację miałam 12dc, pozytywny test 21dc więc liczę, że jednak coś tam będzie
no dobra, pójdęJa też dzisiaj lecę na betę, zbadać pierwszy przyrost. Myślę, że te sprawdzenie bety 3 razy jest jak najbardziej na miejscu![]()
Ja mam acard zaraz po miesiączce, a Clexane okoloowulacyjnie zaczynami bierzesz je od poczatku, tak?jakieś nowe zalecenia podobno są że acard od 12 tc, ale ja biorę od owulacji, więc już nie odstawiam.
no przecież my mamy ten sam tctylko ja kilka dni później owulację. trzymam kciuki, dawaj znać!
jak beta jest w okolicy 1000-1500 to na pewno będzie widać
no dobra, pójdę![]()
Trzymam kciuki żebyś szybko poczuła się lepiejJa nie wiem co mam powiedzieć mam 4latke 10latkq i 8latke i muszę udawać że wszystko git bo jeszcze nie zamierzam nic mowica bywa ciezko;D na wieczór mi tak brzuch wywala ze masakra i najmlodsza się mnie pytała już czy nam dzidziusia w brzuchu i musialam ściemnić że się najadlam
No ale samopoczucie bez zmian. Od 10 października dzien w dzień od rana do wieczora mi niedobrze![]()
Zazdroszczę, że będziesz miała dzisiaj. Ja dopiero po 15:30 będę oddawać i przez to wyniki dopiero jutro koło 14dziewczyny trzymam kciuki żeby nudności Wam szybko minęły
my mamy 3latkę i nie planujemy jej mówić do prenatalnych.
ja pobrałam krew trzeci raz, teraz tylko odświeżać do wieczora![]()
Kciuki zaciśnięteDzień dobry w nowym tygodniu. Mam nadzieję, że będzie dla nas łaskawy
Ja dziś mam wizytę, umawiana na szybko. Wyniki moczu wyszły mi kiepskie, do tego podejrzewam, że zaczyna się u mnie rozkręcać jakaś infekcjarównież liczę, że zobaczę na usg chociaż pęcherzyk
mam mega stres