matkaniewariatka
Fanka BB :)
o nieeee, a mi się do wieczora będzie dłużyć. ciążą to jedno wielkie oczekiwanieZazdroszczę, że będziesz miała dzisiaj. Ja dopiero po 15:30 będę oddawać i przez to wyniki dopiero jutro koło 14![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o nieeee, a mi się do wieczora będzie dłużyć. ciążą to jedno wielkie oczekiwanieZazdroszczę, że będziesz miała dzisiaj. Ja dopiero po 15:30 będę oddawać i przez to wyniki dopiero jutro koło 14![]()
No... później od wizyty do wizyty xD ja miałam wczoraj 1 a następna za 4tygodnieo nieeee, a mi się do wieczora będzie dłużyć. ciążą to jedno wielkie oczekiwaniebez kitu.
No... później od wizyty do wizyty xD ja miałam wczoraj 1 a następna za 4tygodnie![]()
Cały czas się tu na coś czeka![]()
to zależy jaką masz historięJa siedzę od 2 godzin i odświeżam stronę z wynikami
Zastanawiam się kiedy iść do lekarza, bo w pierwszej ciąży poszłam za wcześnie (byłam w 6 tyg według om) i prócz pęcherzyka nic nie było, lekarz ocenił, że ciąża jest kilka dni młodsza i musiałam do 8 tygodnia czekać na kolejną wizytę w niepewności :/ Wolałabym sobie tego oszczędzić tym razem
A dzisiaj według om jest 3+6 więc w ogóle daleko do wizytyMyślę że 6-7 listopada by było dobrze… Jak beta będzie ładnie rosła to się tak umawiam.
łączę się w dzisiejszej senności. nie wiem czy to kolejna kiepska noc, bo córeczka nie mogła spać, czy moja infekcja czy ciąża czy połączenie tych trzech, ale zaraz padnę, serioA ja właśnie jadę na krew. Od południa w pracy byłam taka senna że szok..zero sił na nic...do tego wczoraj pisałam, że żadnych objawów a od dzisiaj zaczynam czuć piersizaczyna się
![]()