Hej mam dwa pytanka.
Pierwsze do dziewczyn które już rodzily. Jak się czułyście dwa tygodnie przed planowanym porodem. Mam wesele bliskich znajomych w tym mój mąż będzie świadkiem i jutro chcemy ich powiadomić osobiście o tym jaka jest sytuacja. Jest to moja pierwsza ciąża i wiem że to sprawa indywidualna, ale zastanawiam się czy jest szansa że będę mogła być na ślubie i weselu. Co prawda ślub i wesele będzie nawet dwa razy bliżej szpitala niż mieszkamy. Nie wiem też co zrobić z faktem że maż jest świadkiem. Osobiście uważam że nie widzę problemu by nim nadal był oczywiście musiałby się obyć bez alkoholu na wszelki wypadek, ale to nie będzie dla niego problemem. Jednak nie wiadomo czy będzie do końca wesela, jeśli ja będę również na nim lub coś się wydarzy. Oczywiście zostawimy decyzję dla przyszłych Państwa młodych, ale chciałabym mieć jakiś pogląd sytuacji jak Wy się czułyście mniej więcej dwa tygodnie przed terminem. Wiem również że jest szansa że urodze wcześniej
Drugie pytanie wchodzę w 8 tydzień i zauważyłam że już mam widoczny brzuch, nie wiem czy to od wzdęcia czy moja naturalna oponka, jak to wygląda u Was? Na wszelki wypadek wieczorami zaczęłam się już smarować maścią na rozstępy