Masz może fotkę jak wyglądał test przy takiej becie?DziękujęZrobiłam wczoraj test i dziś poszłam na betę
i trochę jestem w szoku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz może fotkę jak wyglądał test przy takiej becie?DziękujęZrobiłam wczoraj test i dziś poszłam na betę
i trochę jestem w szoku
Akurat dziś nie zrobiłam zdjęcia dla testuMasz może fotkę jak wyglądał test przy takiej becie?
Syn 10l3m corka 8l8m i corcia 4l4mPodziwiamu mnie 2 ciąża i już się martwię jak jak sobie poradzę, córka ma 2 latka i jest bardzo do mnie przywiązana. A u Ciebie w jakim wieku są dzieci ?
Ja jestem niezmiernie ciekawa swojej betyTo jest wczorajszy test ale nie z pierwszego porannego moczu tylko z drugiego![]()
U mnie też będzie 4. Bobo witam w klubieSyn 10
Syn 10l3m corka 8l8m i corcia 4l4mno nie powiem będzie wesolo
Najmlodsza też jest bardzo mamusiowa placze za mną jak gdzieś wychodzę itd no więc też trochę się martwię czy nie będzie zazdrosna
GratulacjeCześć wszystkim
I ja chętnie dołączę
Wczorajsze testy pozytywne. Chociaż nie ukrywam że już od poniedziałku czułam że coś jest na rzeczy
Według OM termin na 17 czerwcaWizyta zaplanowana na 22 października.
Moja druga ciąża ale już od początku czuję że jest inaczej. W poprzedniej wszystko było idealnie. Tutaj już chodzę zmęczona jak diabli i mam okropne mdłości. Aż jestem w szoku bo nie sądziłam że tak szybko mogą się pojawić![]()
DziękiGratulacjeZapisałam już. Badałaś bete i progesteron ?