reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Masz może fotkę jak wyglądał test przy takiej becie?
Akurat dziś nie zrobiłam zdjęcia dla testu :p mogę zrobić jak wrócę do domu ale nie wiem czy taki wyschnięty test będzie wiarygodny. Kreska była różowa ale nie jakoś bardzo, tak lekko różowa, widoczna normalnie ale mniej intensywna od kreski kontrolnej. Test strumieniowy apteo

IMG_7463.jpeg

Syn 10
Podziwiam :) u mnie 2 ciąża i już się martwię jak jak sobie poradzę, córka ma 2 latka i jest bardzo do mnie przywiązana. A u Ciebie w jakim wieku są dzieci ?
Syn 10l3m corka 8l8m i corcia 4l4m:D no nie powiem będzie wesolo:D
Najmlodsza też jest bardzo mamusiowa placze za mną jak gdzieś wychodzę itd no więc też trochę się martwię czy nie będzie zazdrosna

Cześć wszystkim 👋
I ja chętnie dołączę 😁
Wczorajsze testy pozytywne. Chociaż nie ukrywam że już od poniedziałku czułam że coś jest na rzeczy 😅
Według OM termin na 17 czerwca 🥰 Wizyta zaplanowana na 22 października.
Moja druga ciąża ale już od początku czuję że jest inaczej. W poprzedniej wszystko było idealnie. Tutaj już chodzę zmęczona jak diabli i mam okropne mdłości. Aż jestem w szoku bo nie sądziłam że tak szybko mogą się pojawić 😅

Syn 10

Syn 10l3m corka 8l8m i corcia 4l4m:D no nie powiem będzie wesolo:D
Najmlodsza też jest bardzo mamusiowa placze za mną jak gdzieś wychodzę itd no więc też trochę się martwię czy nie będzie zazdrosna
U mnie też będzie 4. Bobo witam w klubie :D córka 13 l, syn 8, młodszy syn 5 :D

Cześć wszystkim 👋
I ja chętnie dołączę 😁
Wczorajsze testy pozytywne. Chociaż nie ukrywam że już od poniedziałku czułam że coś jest na rzeczy 😅
Według OM termin na 17 czerwca 🥰 Wizyta zaplanowana na 22 października.
Moja druga ciąża ale już od początku czuję że jest inaczej. W poprzedniej wszystko było idealnie. Tutaj już chodzę zmęczona jak diabli i mam okropne mdłości. Aż jestem w szoku bo nie sądziłam że tak szybko mogą się pojawić 😅
Gratulacje :) Zapisałam już. Badałaś bete i progesteron ?

reklama
Do góry